Masszív tölgy étkezőasztal, fém lábak Delta 200 x 100 cm

Delta 200
Utolsó tételek a raktáron
227 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 3
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 4 - 7 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Masszív tölgy étkezőasztal, fém lábak Delta

Modern étkezőasztal természetes tömör tölgyfából fém lábakkal kombinálva. Gyönyörű természetes bútor darabb. A Delta étkezőasztal több méretben is elérhető. Lapra szerelve szállítjuk, az összeszerelése egyszerű. Az asztal légies kinézetű, mégis nagyon stabil. A bútornak gyönyörű lekerekített élei és sarkai vannak, ami minimalisztikus hatást kelt. Az asztal felső lapja rusztikus tölgyfából készült (görcsöket és fekete tömítőanyagot tartalmaz) a részleteket lásd itt

Elérhető méretek: (magasság 76 cm)

160 x 90 cm
200 x 100 cm

Masszív tölgyfa étkezőasztal, fém lábak New York

Felületi kezelés természetes Olaj - Éppen a tölgyfánál a legideálisabb választás az olaj, ami tökéletes védelmet biztosít a tölgyfa bútoroknak. Tapintásra kellemes, érezheti a természetes fa szerkezetét, viszont az olajnak köszönhetően lélegzik a fa. Az olaj egészségre nem ártalmas. A vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát (poharak tányérok vázák). Az asztalon keletkezet foltok könnyen eltávolíthatóak. Időnkénti olajozással védőréteg keletkezik a bútor felületén, ezért ajánljuk többször az év folyamán átolajozni a bútor felületét, illetve az olajozott bútorok számára alkalmas ápolószerek használatát is.

A tölgyfa királyi természetes anyag, amit több száz éve használnak, keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van. Csodálatos természetes szerkezet, ami évek múlásával sem veszít szépségéből. A fa gondosan szárított, a vad tölgyet választottunk, ennek köszönhetően az igazi természet jelenik meg lakásában. Maga a faanyag kemény, tartóssága és ellenállóképessége kiváló, ellenáll az apróbb felületi sérülésekkel szemben. Figyelünk a környezetünkre, ezért az összes fa amit a gyártásnál használunk FSC besorolással bír.   

Masszív tölgyfa étkezőasztal, fém lábak New York

A Borma wachs hardwax parquet oil 1030 természetes olaj felületi kezelés minőségi dániai olaj ami tökéletes garancia. Ez a gyártó főként a tömör tölgyfa bútorok gyártásával foglalkozik. Az olaj lehetőséget biztosít hogy a tölgyfa lélegezni tudjon, egyedi matt hatást biztosít a felületen, érintésénél a természet erejét szívja magába. Az olaj felületi kezelés figyelmet kíván, olaj felületre alkalmas bútorápoló szerek használatát javasoljuk. Ezek védő réteget biztosítanak a fa felületén. Használatuk gyors, 1-2 perc alatt készen lehetünk vele, és hosszú időre biztosítja a védelmet. Az olaj felületi kezelés karbantartása is egyszerű, elegendő ha időnként átolajozza a felületet, ez után új hatást kelt majd a felület. A teljes időtartam csak 15 percet vesz igénybe.

Masszív tölgyfa étkezőasztal, fém lábak New York

A termék alakja
Téglalap alakú
Az asztal bővíthetősége
nem bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj
Anyag
Vad tölgy
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap vastagsága
2 + 2 cm
A bútor felülete
sima
Asztallap mérete
200 x 100 cm
Szín
natúr tölgy
3791
rating 10
Gyönyörű masszív pont amilyent szerettünk volna
J. Mert
rating 10
Stul egy szepseg, egy pillanat NAS dokkolt cernem cement, de vegul a barve labakba dobtak. Elegedettseg
Marianna
rating 10
Az iroasztal talalkozott ocakavaniaval, massziv, csapdak. A kkv nagyon boldog. Bar Miny Meskanim (a CIM kkv-val) szallitottak ot, Lebo Sme volt a velemenyek velemenye szerint), de a kkv-t meghajtottak.

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.