Tölgyfa asztal 180 x 100, vastagság 4 cm, Petra

Petra
Utolsó tételek a raktáron
245 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 4 - 6 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa asztal 180 x 100, fekete fém lábak -  vastagság 4 cm, Petra

A Petra tölgy asztal a 2022-es év újdonsága. Időtlen dizájn, tömör tölgyfa felsőlap 4 cm vastag, gyönyörű természetes tölgyfa szerkezettel. Az étkezőasztal fekete fém lábakkal van kombinálva. Minden darab egyedi – vásároljon egy műalkotást a Mirek Design-tól, és legyen az igényesek időtlen bútorainak tulajdonosa.

Tömör tölgyfából készült étkezőasztal gyönyörű természetes szerkezettel. A felsőlap 100% tölgyfából készül, teljes vastagsága 4 cm, így a felsőlap valóban masszív és garantáltan ellenáll minden ütésnek. Az étkezőasztal rendkívül erős, lapra szerelve szállítjuk, az összeszerelése egyszerű. Az asztal felülete természetes olajjal van kezelve, mely tökéletesen védi a bútorokat, emellett környezet és egészségbarát is. Az olaj felületkezelés az, ami tökéletesen kiemeli a tölgyfa gyönyörű szerkezetét. Normál használat esetén javasoljuk az alátétek használatát nedves tárgyak alá, számos olyan készítmény is létezik, amely vékony filmréteget képez az asztalon, így a felület vízálló (például: Opti Tej). A tölgyfa garancia az egészséges természetes bútorokra, az összes felhasznált fa FSC besorolással bír.

Stůl masiv dub 180 x 100,včetně černé kovové nohy -  tloušťka 4 cm, Petra

Kínálatunkban található étkezőszékekkel kombinálva igazán fényűző teret varázsolhat az étkezőből!

Magasság: 76 cm, Méretek: 180 x 100 

A tölgyfa olyan akár az ember, mindegyiknek más a karaktere, más a belseje és a külseje. A fa élete során olyan fejlődésen megy keresztül, amikor a jobb napok rosszabbal, a sötétség a fénnyel, a tél pedig a nyárral váltakozik, amin természetes mintákat és tökéletlenségeket hoz létre a fán. Kínálatunkban egyedi tölgyfa bútorokat talál, amelyek 100%-ban természetesek.

Petra stul rozmery

Felületi kezelés természetes Olaj - Éppen a tölgyfánál a legideálisabb választás az olaj, ami tökéletes védelmet biztosít a tölgyfa bútoroknak. Tapintásra kellemes, érezheti a természetes fa szerkezetét, viszont az olajnak köszönhetően lélegzik a fa. Az olaj egészségre nem ártalmas. A vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát (poharak tányérok vázák). Az asztalon keletkezet foltok könnyen eltávolíthatóak. Időnkénti olajozással védőréteg keletkezik a bútor felületén, ezért ajánljuk többször az év folyamán átolajozni a bútor felületét, illetve az olajozott bútorok számára alkalmas ápolószerek használatát is.

A tölgyfa királyi természetes anyag, amit több száz éve használnak, keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van. Csodálatos természetes szerkezet, ami évek múlásával sem veszít szépségéből. A fa gondosan szárított, a vad tölgyet választottunk, ennek köszönhetően az igazi természet jelenik meg lakásában. Maga a faanyag kemény, tartóssága és ellenállóképessége kiváló, ellenáll az apróbb felületi sérülésekkel szemben. Figyelünk a környezetünkre, ezért az összes fa amit a gyártásnál használunk FSC besorolással bír.   

10882.jpg

jidleni stul z masivu dub - ocelové nohy

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Felső lemez
Masszív
Asztallap vastagsága
4 cm
A bútor felülete
sima
Asztallap mérete
180 x 100 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Téglalap alakú
Az asztal bővíthetősége
nem bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Új

Hasonló asztalok

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.