Bővíthető kerek tölgyfa asztal, Holger 140 cm

Holger 140
Raktáron, szállítási ido 1 - 2 hét
322 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 1
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Raktáron raktáron több mint 10 db

A termék a következő kategóriákban található:

 

Bővíthető kerek tölgyfa asztal, Holger 140 cm

Tömör tölgyfából készült étkezőasztal.  Válasszon othonába egy egyedi természetes bútordarabot. Az asztal átmérője +- 140 cm, a kihajtható rész szélessége 60 cm, így bővítés után az asztalfelület akár 200 cm. Az étkezőasztal stabil és masszív. Egyedi keresztezett formájú asztallábakkal rendelkezik. Az étkezőasztal kerek, bővíthető funkcióval van ellátva. A bővítés manuálisan történik, a bővítő elem az asztallap alá rejthető. Figyeljen arra, hogy az asztal kinyitása és összecsukásakor tarcsa meg a bővítő elemeket. Ha nem tartja meg a bővítő elemeket, leeshetnek. Az asztal kinyitása után biztosítsa be a biztonsági kapcsokat és élvezze a tágas asztallapot.

Elérhető méretek: (magasság +- 76 cm), átmérő 140 cm

Rozkládací okruhlý stůl z masivu dub, Holger 120 cm

A Holger étkezőasztal tömör tölgyfából készült. A tölgyfa királyi természetes anyag, amit több száz éve használnak, keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van. Csodálatos természetes szerkezet, ami évek múlásával sem veszít szépségéből. A fa gondosan szárított, a vad tölgyet választottunk, ennek köszönhetően az igazi természet jelenik meg lakásában. Maga a faanyag kemény, tartóssága és ellenállóképessége kiváló, ellenáll az apróbb felületi sérülésekkel szemben. Figyelünk a környezetünkre, ezért az összes fa amit a gyártásnál használunk FSC besorolással bír.   

Kulatý jídelní stůl masiv dub,

A Borma wachs hardwax parquet oil 1030 természetes olaj felületi kezelés minőségi dániai olaj ami tökéletes garancia. Ez a gyártó főként a tömör tölgyfa bútorok gyártásával foglalkozik. Az olaj lehetőséget biztosít hogy a tölgyfa lélegezni tudjon, egyedi matt hatást biztosít a felületen, érintésénél a természet erejét szívja magába. Az olaj felületi kezelés figyelmet kíván, olaj felületre alkalmas bútorápoló szerek használatát javasoljuk. Ezek védő réteget biztosítanak a fa felületén. Használatuk gyors, 1-2 perc alatt készen lehetünk vele, és hosszú időre biztosítja a védelmet. Az olaj felületi kezelés karbantartása is egyszerű, elegendő ha időnként átolajozza a felületet, ez után új hatást kelt majd a felület. A teljes időtartam csak 15 percet vesz igénybe. 

Felületi kezelés természetes Olaj - Éppen a tölgyfánál a legideálisabb választás az olaj, ami tökéletes védelmet biztosít a tölgyfa bútoroknak. Tapintásra kellemes, érezheti a természetes fa szerkezetét, viszont az olajnak köszönhetően lélegzik a fa. Az olaj egészségre nem ártalmas. A vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát (poharak tányérok vázák). Az asztalon keletkezett foltok könnyen eltávolíthatóak leírás itt. Időnkénti olajozással védőréteg keletkezik a bútor felületén, ezért ajánljuk többször az év folyamán átolajozni a bútor felületét, illetve az olajozott bútorok számára alkalmas ápolószerek használatát is.

stul drevo dub

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Asztallap mérete
Ø 140 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Kerek
Az asztal bővíthetősége
Bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Új
Budapest
rating 10
Időben, és a várt szuper minőségben kaptuk meg.

Hasonló asztalok

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.