Tömör tölgyfáből készült kerek széthúzható asztal

Skandi 100
Utolsó tételek a raktáron
195 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 6 - 9 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tömör tölgyfáből készült kerek széthúzható asztal ø 100 cm bővíthető 135 cm-re

A kerek étkezőasztal egyszerű és praktikus kialakítása biztonságos választás étkezőjébe vagy konyhájába. Az étkezőasztal széthúzható változatban is elérhető. A széthúzható rész az asztalban van elrejtve. Az asztal széthúzva ovális formájú, 135 x 100 cm felülettel. Mindkét méret 4 fő részére alkalmas. A kerek étkezőasztalt lapraszerelve szállítjuk, az összeszerelése egyszerű. Az olajos felületkezelés különösen a tölgyfa esetében nagyon kellemes, tapintásra érezhető a fa szerkezete. Ápolásához használjon olajozott bútorokra való készítményeket. Nedves tárgyak alá javasoljuk az alátét használatát. A masszív, stabil lábak garantálják az asztal nagy stabilitását. A felső lemez 2 cm vastag, ami tölgyfához bőven elegendő. Az asztal magassága 76 cm.

Elérhető méretek: (magasság 76 cm), átmérő 100 cm +-

Kuláty rozkládací stůl z masivu dub ø 100 cm po rozkladu 135

A Scandi étkezőasztal tölgyfából készült. A tölgyfa kiváló tulajdonságokkal rendelkező királyi anyag, amely a tökéletes natúr bútorok garanciája. Csodálatos natúr struktúra, amely évről évre szebbé érik. A fát gondosan szárítjuk, a fából a vadtölgyet választottuk, amely garantálja az igazán autentikus természeti darabot étkezőjében. Maga a fa kemény fa, ezért nehézkarcolásokat vagy egyéb sérüléséeket létrehozni a fában. Környezetünk védelmében érdekeltek vagyunk, ezért minden fa FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kulatý jídelní stůl masiv dub

A Borma waxes hardwax olaj 1030 természetes olajos bevonata garancia a tökéletes márkás olasz olajra. Ez a gyártó tömör tölgyfa bútorokra specializálódott. Az olaj lehetővé teszi a tölgyfa légiességét, emellett egyedülálló matt hatást kelt a bútoron, amikor megérinti, szó szerint magába szívja a természet erejét. Az olajos felületkezelés odafigyelést igényel, ezért az olajozott bútorokhoz olyan termékeket kell használni, amelyek védőréteget képeznek a felületen. Az olajozás 1-2 percet vesz igénybe, de hosszú évekig érlelődő szépséget garantál. Az olajkezelés előnye a könnyű karbantartás, a felújításhoz csak bútorolajat kell használni, és a több éves használat után az asztallap ismét újnak fog kinézni. A teljes helyreállítási folyamat mindössze 15 percet vesz igénybe.

Felületkezelés Olaj - Az olaj a legideálisabb választás tölgyfára, mivel a tölgynek lélegeznie kell, amit az olajos felületkezelés lehetővé tesz. Az olajjal kezelt fa gyönyörű matt hatást kap, természetes megjelenéssel. Helyezzen alátétet a nedves tárgyak (poharak, tányérok, vázák) alá. A víz és a fa közvetlen érintkezése során körök képződnek a felületen. Ez könnyen eltávolítható az alábbiak szerint. Ha nagyobb védelmet szeretne elérni a felületen, akkor évente többször ajánlott a felületet átolajozni, vagy olajozott bútorokra való ápolószert használni.

stul drevo dub

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Asztallap mérete
ø 100 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Kerek
Az asztal bővíthetősége
Bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Kollekció
Scandi
Új

Hasonló asztalok

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.