Tölgyfa étkezőasztal 160 x 90 cm, natúr színben

Country 160
Raktáron, szállítási ido 1 - 2 hét
185 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Raktáron raktáron több mint 10 db

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa étkezőasztal 160 x 90 cm, natúr színben

Étkezőasztal natúr vad tölgyfából. A fa gyönyörű természetes textúrája és a fa színének meleg tónusa minden bizonnyal feldobja a belső teret. A Country étkezőasztal kiváló minőségű viasszal és olajjal kezelt, 100% tölgyfából készült. A felső lemez rendkívül masszív benyomást kelt, az asztal természetesen stabil és masszív.

Két asztalméret közül választhat: 200 x 100 vagy 160 x 90 cm. Egyszerű és gyors összeszerelés, amelyet a felhasználó könnyedén össze tud szerelni. A német piacra szánt, bevált termék, most kivételes áron. Az asztal jellegzetes eleme, a természetes élek, amelyek tökéletesen imitálják a fa autentikus megjelenését. Ezt a natúr terméket választani, annyit jelent, hogy a minőségbe és az eleganciába fektet be, amely sok éven át szolgálja Önt anélkül, hogy elveszítené szépségét és értékét.

Méretek: (magasság 76 cm) 160 x 90 cm

Jídelní stůl z dubového dřeva, přírodní vzhled, 200 x 100 cm

Felületkezelés Olaj - Főleg tölgyfán, az olaj a legideálisabb választás, mivel a tölgynek lélegeznie kell, amit az olajos felületkezelés lehetővé tesz. Az olajjal kezelt fa, csodálatos matt hatást kelt, natúr megjelenéssel. A nedves tárgyak alá (poharak, tányérok, vázák) alátétet szükséges használni. A víz és a fa közvetlen érintkezése esetén körök képződnek a felületen. Ez könnyen eltávolítható az alábbi utasítások segítségével. Ha nagyobb védelmet szeretne elérni a felületen, akkor évente többször ajánlott a felületet olajozni, vagy olajozott bútorokra gyártott ápolószereket használni.

detail stolu country

A tölgyfa kiváló tulajdonságokkal rendelkező királyi anyag, amely a tökéletes természetes bútorok garanciája.Csodálatos természeti struktúra, amely az évek során egyedi szépséggé érik. A fát gondosan szárítjuk, vad tölgyfából gyártjuk, amely garantálja az igazán autentikus natúr darabot étkezőjében. Maga a fa kemény fa, ezért nehen karcolható meg. Környezetünk ápolásában érdekeltek vagyunk, ezért minden fa FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
70 kg
Felső lemez
Masszív
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap vastagsága
2+4 cm
Asztallap mérete
160 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Téglalap alakú
Az asztal bővíthetősége
nem bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Új

Hasonló asztalok

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.