Karfás szék sötétkék - tölgyfa lábak Paris

Paris - ikon 79
Utolsó tételek a raktáron
40 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 3 - 6 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

 Sötétkék karfás szék - tölgyfa lábak Paris

Kényelmes karfás étkezőszék sötétkék színben tölgyfa lábakkal. A szék kitöltése minőségi, anyaga easy clean, ami könnyen tisztítható. A széket már összeszerelt állapotban szállítjuk, mindennapos használatra ajálnjuk, kényelmes ülést biztosít. Gyönyörű varrás egyedi modern dizájnban, ami egyedivé teszi a széket. Az easy clean anyag könnyen tisztítható, csak tiszta vízzel. Lásd a lentebbi videóban. 

A PAris székek további változatait és színeit itt tekintheti meg. A szék 9,5 kg súlyú. Összeszerelt állapotban szállítjuk őket, csapatunk iskolázott asztalosai gondskodnalk erről. Az első helyen a kényelem áll, amelyről a belső hab kitöltés gondoskodik. 

A stabil lábak tölgyfából készültek, felületi kezelésük minőségi áttetsző olaj. Különleges minőségi anyag felület, ami nagyon könnyen tisztítható, csak tiszta vízzel a szennyeződések 99 %-a tisztítható. Lásd a videót lentebb.

Különösen kényelmes ülést biztosít az ergonómiai alaknak megfelelően, előnye a karfák is. Az anyag kopásállósága 50 000 ciklus. A Paris tölgyfa szék elsősorban a nyugati piacra készült, Magyarországra most egyedi akciós áron szállítunk, ami csak korlátolt ideig tart. A szék lekerekített alakja kényelmes ülést biztosít egész estés ülés esetén is. Az étkezőszéket már összeszerelt állapotban szállítjuk. Vásáoljon kényelmes luxus tölgyfa széket, ami mindennapos használatra is alkalmas, élettartama hosszú, amiről már sok vásárlónk is megbizonyosodott. 

ICON 79 anyag - easy clean

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Vad tölgy
teherbírás
110 kg
Szín
sötét szürke
A termék típusa
Étkezőszékek

Hasonló székek

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.