Étkezőszék tölgyfa lábak sötét barna - Tokio

Tokio - hera dunkelbrown
Raktáron, szállítási ido 1 - 2 hét
39 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Raktáron raktáron több mint 10 db

A termék a következő kategóriákban található:

 

Modern étkezőszék, fa lábak sötét barna - Tokio

Tökéletes darab mindazok számára akik szeretik a design bútorokat. Ez a modern szék tömör tölgyfából készül. A felhasznált anyagok természetesek és kiváló minőségűek, a székek deformálódás állóak, a kinézetük eredeti. Az anyag sötét barna színű, kiváló minőségű, ami nagyon könnyen tisztítható. 

Válasszon luxus dizájnú tölgyfa széket, mely tökéletesen illik minden modern beltérbe. A szék elismerést és díját kapott a kivitelezésért és a dizájnért. Az anyag gyönyörű sötét barna, könnyen tisztítható és érdekes mintákat hagy a felületen tapintás után. Vágott bőrt imitáló szövet. Rendkívül luxus megjelenés. 

Designová jídelní židle, dřevěný nohy šedá - Tokio

Kényeztesse magát egy igazán dizájnos székkel, elfogadható áron. Gyönyörű dizájn, ami a 2021-es év újdonsága. A szék díjat nyert a tervezésért és a kivitelezésért. A gyártáshoz csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Az anyag gyönyörű sötét barna színű, nagyon könnyen tisztítható, és érdekes mintákat hagy a felületen tapintás után. 

A Tokio étkezőszéket szétszerelve szállítjuk, és igazi gyöngyszeme lesz otthonának. A szék súlya 7 kg. Az anyag minősége kiváló, kopásállósága 50 000 ciklus. 

Designová jídelní židle, dřevěný nohy šedá - Tokio

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Vad tölgy
teherbírás
110 kg
Szín
barna
A termék típusa
Étkezőszékek
Új
A termékek alternatívája

Hasonló székek

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.