A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Tölgyfa ágy, természetes tömörfa, Matus 180 x 200 cm

Matus
Szállítási ido 5 - 8 hét
358 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 14
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 9.6/10

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa ágy vastag faanyagból, természetes, Matus

Nézze meg alaposan a kínálatunk természetes tölgyfa gerenda ágyát. Gyönyörű darabról van szó. Hálószobájának központi elemévé válik.

Az  ágy ára tartalmazza  a fa ágyrácsot is, melyet ingyen adunk az ágyhoz, matrac és tároló nélkül.

Az ágy gyártásánál használt faanyag az egészéséges alvás garanciája, egészségre nem ártalmas. A Matus ágy többféle változatban létezik, nézze meg a további elemeit is. Válassza Ön is a minőségi és egészséges alvást!

Ha olyan bútorra vágyik, ami már az első látásra egyedinek és természetesnek látszik, a mi tölgyfa Matus ágyunk elvarázsolja Önt. A pihenés komfortos lesz és természetesen minőségi fából készült, küldetésének tökéletesen megfelel, hosszú élettartamot biztosít, nem fog meghajlani vagy elgörbülni a faanyag a hő és meleg hatására sem, belterének rusztikus kinézetet biztosít.

Gyönyörű tölgyfa ágy 100 % tömör tölgyfából, ágy alatti fiók vásárlási lehetőséggel. A franciaágy minőségi faanyagból készült és a legnagyobb elvárásoknak is megfelel. Az ágy természetes olajjal kezelt, mely környezetbarát és egészségre nem ártalmas. A Matus ágy 160 cm vagy 180 cm széles matrac méretre rendelhető.

Az ágyhoz hozzárendelhető az éjjeliszekrény is. Kínálatunk bármelyik természetes olajjal kezelt tölgyfa bútorával kombinálható. Az ágy domináns eleme lesz hálószobájának, egy tökéletes műalkotás. Az ágy része az erős fa ágyrács, vagy hozzárendelhető lamella ágyrács is. 

A Matus ágy felülete természetes olajja kezelt. A bútordarab tömör tölgyfából készült, és nem titok hogy több tíz évet is kibír. A tölgy természetes anyaga, pozitívan hat minden érzékszervre. A tömör tölgyfa bútor ellenálló az apróbb sérülésekkel, nedvességgel és napsugárzással szemben. A természetes fa anyagú bútor lakásából igazi otthont teremt.  

Az ágy teljes szélessége + 18 cm az alapmérethez 

Az ágy teljes hossza: 218 cm
A láb melletti magasság: 41 cm
A fej melletti magasság 95 cm
Az oldalfák vastagsága: 9 cm

a genendák méretei: 16 x 9 cm
A matrac a fa ágyrácsok használatával melyet ingyen adunk az ágyhoz - 10 cm mélyen van besüllyesztve.

Az éjjeliszekrények méretei: Szélesség: 48,5 cm, magasság 41 cm, mélység 38 cm

Hozzávásárolható:

Az ágyhoz minőségi matrac vásárlása lehetséges a Mirek bútornál. Prémium minőségű táskarugós, latex vagy memória hab matraciank vannak. Matracaink tökéletes választás az ágyainkhoz, mitöbb most kedvező bevezető áron. Továbbá felár ellenében lamella ágyrács is megvásárolható, ahol a keménységet is beállíthatja. 

MATRACOK ÉS A TOVÁBBI ÁGYHOZ HOZZÁVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEINK

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
125 kg
teherbírás
max 230 kg ( 1 személy max 115 kg )
Méret
180 x 200 cm
Tároló
igen
A termék típusa
Franciaágy - fából
Kollekció
Gerenda ágyak
kiváló termék
rating 9
Érdemes lenne előfúrni a csavarok helyét, ez tekintettel a fa keménységére, sokat segítene az összeszerelésnél. Más problémánk nem volt.
Kamil
rating 10
Elegedett vagyok, nagyon igazan nez ki. Helle feldolgozas. A valsagfej csavarjaiban helyettesitettem a Torx es Montaz szovodmeny nelkul.
Ing.j.l.
rating 10
Nadhera, oszinte anyag es gyakorlat - es a ked lesz cheather az agyert, hogy elhagyja a naszoni nasofora, hogy az agy menjen - PREICE NAS
Nadherna Dub agya
rating 10
Tenyleg minosegi es felso agy. Eleg egyszeru Montaz, de ket sracra van szukseg, a villamosok Tezke. Massif soha nem tulzott, ez egy jo befektetes. Az egyetlen minusz egy kicsit vrze-tol. A BED MAME BYTE-ben, igy ugy dont, hogy a 160x200 (Finale, Totiz Dimer Temi 180x220).
Ivan strasicbol szarmazik
rating 10
Az agy, mint Jiz a Psano felulvizsgalataban, valoban szepseg, Loznice Voni olaj. Az osszes komponensen atmegyek egymasba. Az agy lejart, minosegi csomagolt. Balias egy, de tenyszeruen Tezek Tesne Vyjit kozott "labak"> Hep az agyban, VSE Sit, izuletek es az elofordulo hangok kozott.
Jan Himer
rating 6
Az agy Nadherna, csak Pri Cekani a Temer ket Mesice Musice Cekat Jeste a Mana Rost.
Az agy szuper
rating 10
Az agyon CKA hosszu, de alljon ra
10.10
rating 10
Egyetlen - ajanlom
Bozi agy
rating 10
Az agy Nadhern, a fa nagyon prekurzor. Montaz nem volt olyan konnyu, egy DIL elvitt, mert egy kicsit leallt, es meglehetosen elindult.
Gabriela Silinger
rating 10
Az agy Nadhern, gyonyoruen feldolgozott a fa tekinteteben.
Agy + tartalmak
rating 9
Az agy maga egy raktar problema nelkul. Nem aludtunk nemileg az adatok tobbsegeben, tele vannak pontokkal.
Matusz agy
rating 10
Krasny anyag, konnyen montaz
Frank
rating 10
Gyonyoru agy! Sokkal jobbnak tunik, mint amire szamitottam. Nagyon robusztus es lenyugozo. Ezzel a ceggel valo foglalkozas a legjobb osztaly volt. A levelezes egyertelmu volt, az elulso kifizetes nem kerte, amig az agyat tenylegesen elvegeztek, es a kezbesitest egy telefonhivas megelozte a pontos idot. Amikor a furgon megerkezett, teljesen betoltottek a szallitmanyokat a teruletunkre, vilagosan es szilard uzleti.
Matusz agy
rating 10
Konnyen Montaz. Precrasna agy. KKV nagyon elegedett.

Termékek ugyanazon kollekcióból

Az ágyhoz ajánlott matrac

Éjjeliszekrény

Hasonló ágyak

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.