A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Luxus tömör tölgyfa ágy, marina 160 x 200 cm

marina
Szállítási ido 5 - 8 hét
228 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 42
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 9.8/10

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Luxus tölgyfa ágy, marina

Luxus tölgyfa Marina ágy, a 2018-as év újdonsága most kedvező bevezető áron. A Marina ágy 100% tömör tölgyfából készült. A jó minőségű ágy az egészséges alvás alapja. 100 % természetes anyagok használata, melyek kellemes légkört varázsolnak hálószobájába. Az erős és tartós szerkezet, valamint a tökéletes összekötések garantálják a tökéletes stabilitást több éves használat után is.    

Modern, erős és kedvező árú tölgyfa franciágy - 100% tömör tölgyfa természetes olaj felületi kezeléssel. Már első látásra szembetűnik a hátsó lap enyhén ferde lapja. Az ágy tartozéka a fa ágyrács is. Az ágy belső mérete 160 x 200 vagy 180 x 200 cm. Felár ellenében lamella ágyrácsot is vásárolhat az ágyhoz.

A tömörfa ágyak minőségükkel és stílusukkal tűnnek ki. A fa ágyak ötvözik az egyedi szépséget és a természet erejét. Helyezze be a tölgyfa erdő illatát hálószobájába. A felületi kezelése csak természetes áttetsző olajjal történik, melyek egészségre nem károsak. 

A lábvégnél lévő magasság: 42cm
A fejnél lévő magasság - teljes magasság: 82cm
Az oldaldeszkák vastagsága: 2 cm, vizuálisan a felső rész 5 cm
Az első lap vastagsága: 2+2 cm
Az ágy alatti szabad terület magassága: 22cm
Hátsó lap: 45cm
Teljes hossz: 213cm

Teljes szélesség: 170 cm

Luxus tölgyfa ágy, marina

Hozzávásárolható:

Az ágyhoz minőségi matrac vásárlása lehetséges a Mirek bútornál. Prémium minőségű táskarugós, latex vagy memória hab matraciank vannak. Matracaink tökéletes választás az ágyainkhoz, mitöbb most kedvező bevezető áron. Továbbá felár ellenében lamella ágyrács is megvásárolható, ahol a keménységet is beállíthatja. 

MATRACOK ÉS A TOVÁBBI ÁGYHOZ HOZZÁVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEINK            

                               

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
70 kg
teherbírás
max 220 kg ( 1 személy max 110 kg )
Méret
160 x 200 cm
Tároló
nem
A termék típusa
Franciaágy - fából
Eger, Magyarország
rating 10
Kiegyenlített jó minőségű termék, kellemes, természetes fafelület és - illat.
Lenka
rating 10
Az agy Nadherna, az egesz benyomas, csak Skoda nagyon egyszeru Sprke Rostu, BoCnica rogzitette a rost es a Streda also lett lepman fa nep smrke ????
..
rating 10
Krasna agy, szuper kommunikacio. Elegedettseg?
Rendben
rating 10
Rendben
Jitka
rating 10
Az agy valoban szepseg - egy vitorlazo feldolgozott. Elegedett az Ochevavani-t.
Jakub Janovsky
rating 10
Az agy nagyon szep, csak Rost Gratis erdemes Obycejny, goz selyem edzes, a coz nem a ket embernek semmi sem. Valoszinuleg kepes lesz minoseget vasarolni.
-
rating 10
Jo nap, nagyon elutasitjuk az agyat Nam nagyon libi :). Elegedettek vagyunk.
Jiri
rating 10
Az agy egyszeruen Montaz es a jo resenzia epitese. Anyagi silok es a teljes erod, hogy a lakas elegendo-e -M. Az ugynok pusobi feluletenek beallitasa es a da konnyen megorzi az elsot. A jovoben es javitasban. Azt javaslom, martott lamellak a rost, mind a belso, a matrac (kondicionalas, kb 15 cm), es nem kell, hogy mit rendkivul magas matrac, es nem csak eloben leceket. A hazai szallitas megbizhato, a csomagolas elegendo es osszehangolt es okologiai. Ez katalogusa fo az Predevsim Feeling Masivni a Wood es Nichle Oak teljesen kimerito ebben az arkategoriaban. Persze, akkor valoszinuleg jogosult a lejtos es tajolasa egyeni attenuents a munka (tenyleg egy nagy Cerny csomot oldalan az agy), de ez egy fa, es vegul a teljes kilatas nyilik a pusobi az ingatlan es az agy nagyon szep. A foigazgato maradvanyok es nadherne anyag tolgy kutyak formajaban.

Monika
rating 10
Krasna es minosegi agy. Melegen ajanlom.
Jirka
rating 10
Szukak, tokeletes feldolgozas
kikoto
rating 10
Krasne Drevo, Helle Udelana tanacsado agy
..
rating 10
Bed Krasna, Skoda Lati a Rost-on Cetni Kyky-vel, nehany Kysky meg PRUGLE
Szepsegagy
rating 10
Az agy Nadherna, Munka minoseg, Montaz temperamentum zokkenomentes - csak Imbusak Teljesitmenye a Casto Prounace (kimerult gabona elek) kastelyaban. Es akkor meg nem kertek semmilyen csavar segitsegevel rogzitse a novekedeshez (Maly grof darabos). A kereskedelemmel es a riddalokkal valo kommunikacio Jasna es Vstricna volt. Csokkentunk.
Hianyzik
rating 10
Gyonyoru munka. Nagyon elegedett vagyok a kivalasztott agyzal. Javasolhatom
Igacceniga
rating 10
Nagyon elegedett vagyok az agyban a tanacsadoban.
Elegedettseg
rating 10
Teljesitmenyu elmeny teljes vasarlassal. Az agy az elozo Avizovane Lhute-ban Dodana volt. Mivel a Szlovakiabol szarmazo vallalati behozatal a Szolgaltatas tulajdonaban van, nagyra ertekeltem a kapcsolattarto nyereseget a rideri es a Presneo utazas lehetosegevel kapcsolatban. Az agy kenyelmesen osszecsukhato volt, Krasne Voni es ez egy hosszu. ;-) katalogusa PS: Egyedi alkatreszek a dobozban lehet Brawn csomagolva / biztonsagos - ferfi darabokat (labak) szabadsagon volt, es ontvenyek egy dobozban, mint egy csorgo.
Michael
rating 10
Krasna agy, megorzi mind az alakjat is. O tenyleg szilard es hatalmas.
x
rating 10
A feldolgozas, ajanlom
Bohdana
rating 10
Jiz, a fajok agyakor, amelyet a masodik retegben rendeltunk, mert nagyon elegedettek vagyunk az elsovel, es nem okozott csalodast. A Massif es a tulzott arbol vegzett Qualitni!
Ella
rating 10
Krasna es Fukcni agy. Osztalyozom es ajanlom
Elegedettseg
rating 10
Elegedettek vagyunk az agyzal.
Bohdana
rating 10
Prenadherna agyu szilard massziv es kituntetes tovabbra is latni
Felso
rating 10
Az agy Krasna, Loznim Nam Vonona Drev, igy az Uzivam Casem nem lesz olyan intenziv .... Igen, egyedul kaptam meg egy segitseget, hogy elfogadja ...
Veronika Prostejov
rating 10
A fuvarozo hajlando, feltetelezte a megallapitott esetekben. Montaz betortek Manzel a detix per pul ora, mind a diry predvent. Startboard agy, minoseg. Nagyon elegedettek vagyunk.
Szuper minosegu
rating 9
Nagyon elegedett vagyok mind a szallitas, mind a vegtermek. A felugyelet merete es az egesz nagyon cuse es csinos. Az egyetlen nyoman Budiz Teny, hogy a csomag ket Slimset Kozep Pricky, en mar csereje otthon.
Kikoto
rating 9
Nadherna, minosegi agy! Bohuzel 5 lecek a Rostu mar lebomlott a termelt gyanta.
Oak agy massziv luxus
rating 10
Az agy valoban Nadhern es egy spank az expoziciojaban ????.
Tolgyes agy
rating 10
Konnyu Montaz, agyas agy, szep szinu, es stabil, tiltakozott figyelmet a nyaralo matracok, meg kell egy lapos NCO korul 20 cm ...
Marton
rating 10
Meg tudom adni az agyamat. Gyors szallitas es tokeletes feldolgozas. Loznina Vona Krasne Drev.
Tolgyes agy
rating 10
Az agy, hogy szuper, de es az ido mulasaval a kezeles jo. Azt javaslom, hogy a csomagolas novekedjen, hogy hozzaadja a labazati allvanyokat, amely jelzi a tablak kozotti tavolsagot. A Mesta varosabol szarmazo Zipa csak a kivant dimenziot teszi lehetove :-) es a Montaz Rostu egy kicsit problemas, azt akarja, hogy Slimovak :-)
Nagyobb etel
rating 10
Nagyobb darab elelmiszer, ahol oszinte maradvanyok maradnak, a Citite Vune fa esszeru aron. Osszessegeben a jo kommunikacio ereje az uzleti es a hatalom hajlando fuvarozok. Az agy a problema nelkul repult, a VSE repult. Nagyon elegedett vagyok! Koszonom.
Lukas, Brno
rating 10
Elegedettseg, minosegfeldolgozas, egyszeru montaz tukrozi, szuper megjelenes
jachtkikoto
rating 8

jo es yacute; nap, valoszinuleg a V & AACUTE szamara, s nem fog Z & AACUTE, DN & EACUTE; Meglepo es Iacute; Azoknak a tollal es acutasert, Z A Fajn agya, aki nem akarja M & IIACute; t home Drevotr & Iacute; Sku, Lamina es hasonlo es eAcute; udel & Aacute; Nos, amikor az agyat V & AACUTE-re veszi; s. Tartalekok, hogy & eace; M & ACUTE; TE tarolas es AACUTE; N & IACUTE; es V & Yacute; Robe urcite so & eacute; v & iacute; TE: - Van egy VCA, de a surgosseg, egyebkent a 2 T & Yacute; DNU volt 5. M & aacute; M orom, a vyber & Aacute; B & Iacute; Te melto, de kifejezes iacute; A NY az elso es az Iacute-on erosen csavar; Jo ejszakat. - feldolgozas es AACUTE, N & IACUTE; Felulet es AACUTE; & Uacute; izs Suld & Scaron; & Iiacutute; UK NEM OCI & SCARON; TEN & EACUT; a gittol, az NEN & IACUTE olajbol; Equombberly NASEN & YACUTE; M & ACUTE; M ON M & IACUTE; STA, ahol NEN & IACUTE; - Anyag es AACUTE; L: LEP & SCARON; & IACUTE; Felszin es Uacute; jobbra adna neki V & Iacute; CE kiemelkedik (ehes es scaron; & iacute; Brou & Scaron; EN & IACUTE; & SCARON; & IACUTE; ALKALMAZAS ES IACUTE; - RO & SCARON; T: HOBLOVAN & YACUTE; de egyebkent svievy & scaron; & acut; "Show & eace; Siker. 3 Lamala lenyegeben UZ & Scaron volt; & Iacute; NEH, a tobbi, de valoszinuleg nem voltunk. Stredov & Aacute; De Lat, de te es Scaron; & Scaron; & Iacute; nem megyei es ro & scaron; t m & iacute; RNE Zhibna & Yacute; (az egyik oldali fix es az iacute; tobb mint 1 cm az oldalon

Válasz:

Dobrý den,



Pošlite nám prosim fotografie poškodenie, samozrejme vyriešíme to.



M. Mirek

A Massif agy
rating 10
Krasna es minosegi agy.
Kikoto
rating 7
Agynemu agy. Oak Casti Precisne elvegezte, dicserte a Pan Truglare-t. Deszkak a minosegi tartokon, de nem latja es talalkozik. A problema a kozponti deszkaval volt. Krassi 6cm-es volt, es eleg volt, meg kellett allitanom egy ujat, hogy ezt az alvast. Ez a kazi lenyugozott. Misto Urplane PUL IMPA koncentraltam Tim 3. Ezert nizz eddig, de egyebkent azt javasoljuk Dalsim.
Tolgy fekszik Massif Luxury Oak, Marina
rating 10
Minosegfeldolgozas, Sessen Olaj, Egyszeru Montaz
Kikoto
rating 10
Az agy precrasza, szilard. Montaz nagyon egyszeru, a zacatecknice kezdete megkezdi. A Jinya Zabaznik kommentarjaban az I Cetla, a tabla rosted, Neda szerelve, Aniz kell csavarni a labat - ez nem igy van, a rendszer jol kidolgozott, csak a tabla kell illeszkednie es osszehangolnia kell alulrol , ez egy kicsit a fogak a ketrecben :) Csak a megjegyzes egy kicsit a minoseg rosta - meg gyors, honnan nEM, akkor a matrac, es nem lat a ket Strpna Strkna Power nem illik: (
Bomba
rating 10
Nagyon elegedettek vagyunk az agyzal, szuperrel vegeztunk. Es a vdune fa;)
kikoto
rating 10
Pekna, bajszovetek, de vyddne-nek szallitottak.
10-Ok
rating 10
Nadherna agy, VSE Sedelo Hogyan Melo, ajanlom
Vyborna, de ...
rating 10
Az egesz, az agy, a nemmenen nem allitja le a fo agyat, a vevernyes 30 percenkent Montazonkent, igy a haztartasi es monetaris seakerek higitasi letesitmenyei fuggosegetol fugg. Alkalmazasa Rostovich Latts Male hely lebontasa elott labak, ez nem lehetseges Jiz osszeallitott szemely - igazolni valamely labak es utan ki latten labak. Az oka a kiskereskedo a matrac a kulonbseg az eszterga, en valasztottam egy kompromisszum, es vasarolt egy perjel 1 Lat Navic ... Vegul, a reszletek a kis dolog: A kikapcsolhato labak is lehetnek a Rostova kesedelmes lehetosegei, legujabb, nem terjeszti a Lati-t. A Stredove labak labait keson lehet melegiteni - a Nam delal nerd padlot, es igy nem idealis
Bed Marina es NumMin Asztali Matus
rating 10
Az agy jobb, mint a fotok, Montaz egyszeru es gyors, ket problema nelkul. Tube ejszaka veled Libi. Nagyon elegedett vagyok az adoval es a minoseggel. Csak ajanlom.

Az ágyhoz ajánlott matrac

Éjjeliszekrény

Hasonló ágyak

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.