Luxus tölgy ágy, magasított lábakkal, Milenium 160 x 200

milenium
Szállítási ido 3 - 6 hét
305 990 Ft 503 990 Ft -197 933 Ft
Adóval együtt
Rendelhető

 

Luxus tölgyfa ágy magasított lábakkal Milenium

A milenium ágy tökéletes példája annak hogyan lehet ötvözni a természetes fa anyagot az exkluzív, tökéletesen kidolgozott részletekkel bíró dizájnnal. A Mirek bútor ágyát a családi vállalkozás tervezője Matus Mirek tervezte, neve mellett több sikeres modell szerepel amik nagyon közkedveltek, minőségiek és egyedi kinézetük van. A Milenium ágy teljes újdonság kínálatunkban, most kedvező bevezető áron. Minőségi 100% tömör tölgyből készült, kidolgozott részletekkel.

Luxus tölgyfa ágy magasított lábakkal Milenium

Egyedi lekerekített és erős szerkezet a Milenium ágy jellemzője, limitált gyártással. Az ágy szerkezete erős és stabil, annak ellenére hogy légies kinézetű. Az anyag astagsága 3 cm, ami garantálja a minőséget. Az ágy támlája minőségi anyagból készült, mely tapintásra kellemes, tisztítása egyszerű, csak PH0 szappan habjával tisztítható. A ágyba bármilyen matracot használhat, ami 16 cm-re van besüllyesztve az ágykeretbe. Az ágyat ágyrács nélkül adjuk, viszont bármilyensaját ágyrács belehelyezhető. 

Természetesen a ágynak 2 segítő tartó lába is van középen. A Milenium ágyat lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű, pár perc alatt elvégezhető. Az ágyhoz kínálatunk tölgyfa bútoraink bármelyikét hozzárendelheti. Az ágy felületi kezelése Woca gyártmányú minőségi természetes olajjal történt. A természetvédelemre is odafigyelünk, minden faanyagunk erdő újítás céljából kerül kivágásra. 

A tölgyfa királyi természetes anyag, a tulajdonságainak köszönhetően tökéletes bútorok készülnek belőle. Csodálatos természetes szerkezet, mely éveken keresztül egyedi szépséget kap. A fa anyag gondos száradási folyamaton megy keresztül, vad tölgyet használunk, ami a természet autentikus valóságát tükrözi vissza. A fa kemény, ami ellenálló a felületi sérülésekkel szemben. 

Luxus tölgyfa ágy magasított lábakkal Milenium

Felület
Olaj + viasz
váha
92 kg
Szállítás
szétszedve
Anyag
Tölgy
Teherbírás
do 220 kg ( osoba max 110 kg )
Az ágy mérete
160 x 200 cm

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.