Modern ágy tömör tölgyfából - fém lábak, Laura 200 x 200

Laura Oak
Utolsó tételek a raktáron
350 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 3
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 9.7/10
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 5 - 8 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Modern ágy tömör tölgyfából - fém lábak, Laura fa fejtámla

Modern luxus ágy tömör tölgyfából. A Laura modellnek matt fekete színű fém lábai vannak. Az ágy különösen kényelmes, stabil és erős, szerkezetét úgy tervezték meg, hogy minden ellenállást kibírjon. Mitöbb az ágyhoz fa ágyrácsot is adunk, amit ajánlunk hozzácsavarozni az ágy belső szegélyéhez. A modern franciaágy több szélességben érhető el. A matrac nem tartozik az árba, felár ellenében megvásárolható. 

Az ágy gyártásánál minőségi tölgyfát használunk, ahol minden egyes darab egyedi, a repedések miden egyes darabnál mások, ez által nagyon autentikus mindegyik. Az ágyat lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű. Az ágyméret 160 x 200, 180 x 200 vagy 200 x 200 cm. A fa ágyrácsot ingyen adjuk az ágyhoz. Az ágy teljes hossza 218 cm. A belső ágykeretbe lamella ágyrácsot is beletehet. Az ágy felületi kezelése olaj, így bármelyik tölgyfa bútorunkkal kombinálhatja. Az ágyat fenyőből is készítjük. 

Azt hogy tényleg ügyelünk a természet védelmére, a tölgyfát csak megengedett fakitermelésből szerezzük, valamint az összes felhasznált festékünk és olajunk egészségre nem ártalmas. A Laura ágy elégedett és egészséges alvást biztosít, minden este a természet erejéből nyerhet új energiát. 

Matrac méretek: 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 200 x 200 cm

Az ágy teljes szélessége: 178 cm, 198 cm vagy 218 cm
Az ágy teljes hossza: 218 cm
A lábvégnél lévő magasság 41 cm
A fejnél lévő magasság 80 cm
Az oldalgerendák vastagsága 9 cm
a gerendák méretei 16 x 9 cm
A matrac 10 cm-re süllyed bele az ágykeretbe az általunk küldött fa ágyrács felhasználásával. 

Laura

Tölgyfa éjjeliszekrény Matus

Tölgyfa éjjeliszekrény 100% tömörfából természetes olaj felületi kezeléssel. Az éjjeliszekrényt már összeszerelt állapotban szállítjuk, tökéletes kiegészítője a gerenda ágyaknak. Az éjjeliszekrénynek egy nyitható fiókja van sima soft stop nyitással.  

Tölgyfából készült bútor, különösen tartós és nem túlzott információ, hogy több tíz évet is túlél. Mitőbb a tölgy környezetbarát, ami pozitívan hat az egészségünkre is. A tölgyfából készült bútorok ellenállóak a pára, napsugárzás ellen. A természetes fából készült bútorok házából igazi otthont varázsolnak. 

Az éjjeliszekrény méretei: Szélesség: 48,5 cm, magasság 41 cm, mélység 38 cm

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT

Marína éjjeliszekrény

Az ágyhoz MArina éjjeliszekrény is hozzávásárolható. A tölgyfa éjjeliszekrény 100% tömör tölgyfából készül, természetes olaj tölgy színben érhető el. Összeszerelt állapotban szállítjuk, tökéletesen illik a gerendás ágyakhoz. Az éjjeliszekrény élei lekerekítettek, a nyitott polcnak többfunkciók kihasználása lesz hálószobájában. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT

   Marina      

Hozzávásárolható:

Az ágyhoz minőségi matrac vásárlása lehetséges a Mirek bútornál. Prémium minőségű táskarugós, latex vagy memória hab matraciank vannak. Matracaink tökéletes választás az ágyainkhoz, mitöbb most kedvező bevezető áron. Továbbá felár ellenében lamella ágyrács is megvásárolható, ahol a keménységet is beállíthatja. 

MATRACOK ÉS A TOVÁBBI ÁGYHOZ HOZZÁVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEINK        

Súly
125 kg
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
teherbírás
max 230 kg ( 1 személy max 115 kg )
Az ágy mérete
200 x 200 cm
Tároló
nem
A termék típusa
Franciaágy - fából
Kollekció
Gerenda ágyak
Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Modern agy Massif Oakbol keszult
rating 10
Karstightly kifinomult agy epitese, obcas a Nebea predvrtana Dura nem ul, de egyebkent VSE tokeletes.
Modern agy Massif Oakbol keszult
rating 9
#ERROR!
Agy laura
rating 10
Ubrella elegedettseg es a valosag jobb volt, nem pedig az alakok az interneten. Egy kis Bali volt, hogy megvasaroljunk egy agyat, Aniz latta elotte, de kiderult!

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.