Étkezőasztal egy lábbal - tölgy 180 x 90

Calgary
Utolsó tételek a raktáron
381 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 2
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 6 - 9 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Étkezőasztal egy lábbal - tölgyfa 180 x 90 cm, Calgary

Csodálatos étkezőasztal tömör tölgyfából, elsősorban modern étkezőkbe ajálnjuk. Egy középen elhelyezett lába van az asztalnak, az asztallap mérete 180 x 90 cm, az asztallap vastagsága 2 cm, az asztalkerettel együtt 4 cm.  8-10 ember kényelmesen elfér közülötte. Az asztal előnye a középen elhelyezett egy darab láb, ami lehetővé teszik hogy teljes kerületén körbeüljék. A láb fából készült, gyönyörű acél szerkezetre van ráhelyezve ami ezüst színű.   

A gyártásához 100% tömör tölgyfát használtak. Az asztal felületi kezelése csupán olaj és viasz, minden további fehérítés és pásolás nélkül, így szeretnénk a tölgyfa természetes szerkezetének struktúráját megtartani.

A tölgyfa étkezőasztal a Tölgy kollekció része, melyet tényleg az igényes vásárlóinknak terveztünk. A tölgyfa kollekció 80 %-a a német piacra irányul, ahol nagyon közkedvelt. A bútorgyártás során szigorú szabványoknak és előírásoknak felelünk meg. A végeredmény a tökéletes minőségű tölgyfa bútor, mely az Ön otthona dísze is lehet.  

A tölgyfák olyanok mint az emberek, mindegyik fának más jellemzői vannak, más a lelkük és a formájuk. A fák is életük során sok változáson mennek keresztül, váltakoznak a jobb és a rosszabb napok, a sötétség és a világosság, a tél és a nyár, ebből természetszerűleg alakulnak ki a kisebb csomók és tökéletlenségek melyeket a természet hoz magával. Kínálatunkban olyan tölgyfa bútorokat talál, melyek egyediek és elvarázsolnak mindenkit. A fán található jellegzetes csomók és árnyalatbeli eltérések nem lehetnek reklamáció alapjai, ez a tölgyfa egyediségét és eredetiségét mutatja.

Magasság: 76 cm , 180 x 90 cm

Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
Asztallap mérete
180 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Téglalap alakú
Az asztal bővíthetősége
nem bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
elegedettseg
rating 10
Minosegi massziv stulak a stilusos modernizmusban. Rogzitett, nagy es dekoracio a fa.

Stul Mame otthon UZ temperamentum ket mesice, es tokeletesen elegedettek veluk.
asztal
rating 10
Stul egy szepseg, a foto valasz. Csak egy martast eszleltem, korulbelul 2-3 mm-es kis sarkat seprueztem a fekete talapzaton. A szallitasi csomag teljesen felkeszuletlen volt, megtalaltuk, es a telepitesben.

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.