A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Bővíthető tölgyfa asztal 160 -210, Arles

Arles
Utolsó tételek a raktáron
269 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 7
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Bővíthető tömörfa asztal tölgy 160 - 210, Arles 160 x 90 bővítés után 210 x 90 cm

Gyönyörű bővíthető tömör tölgy asztal minőségi tölgyfából 160 x 90 cm alapmérettel, bővítés után 210 x 90 cm. Az étkezőasztal 100% tömör tölgyfából készült, a felső asztallappal egyetemben, a stabil asztal kerettel és a lábakkal együtt. Az asztalt lapra szerelten szállítju, egyszerű a lakásba való bevitele. A csomagolás része a részletes összeszerelési útmutató is. Az asztal összeszerelése kb. 15 percet vesz igénybe, nagyon egyszerű.

Az asztal minőségi tölgyfából készült, felületi kezelése természetes olaj. A mindennapos bútorápoláshoz méhviasz tartalmú bútorápoló szereket ajánlunk. Egy év használat után a felületre újabb olaj réteg vihető fel, ami megújítja a fát és szebb lesz a színe is. Az egész csupán 20 percet vesz igénybe.  

A természetes bútor kiválasztásával olyan csodát vásárolhat, ami évről évre ugyan az marad, tökéletesen szolgál majd több 10 éven keresztül. Az asztal beltérbe alkalmas 6 -8 személy számára. A bővítés manuálisan történik, a bővíthető elemet az asztal alá helyezheti. Össze és szétszedése csak pár másodpercet vesz igénybe. Biztonsági kapcsok biztosítják a kapcsolódási pontok fixálását. 

Az Arles étkezőasztal a minőségi bútor védjegye, a tölgyfa kollekciónk bármelyik olaj felületű bútorához illenek. 

A WOCA természetes olaj felületi kezelés minőségi dániai olaj ami tökéletes garancia. Ez a gyártó főként a tömör tölgyfa bútorok gyártásával foglalkozik. Az olaj lehetőséget biztosít hogy a tölgyfa lélegezni tudjon, egyedi matt hatást biztosít a felületen, érintésénél a természet erejét szívja magába. Az olaj felületi kezelés figyelmet kíván, olaj felületre alkalmas bútorápoló szerek használatát javasoljuk. Ezek védő réteget biztosítanak a fa felületén. Használatuk gyors, 1-2 perc alatt készen lehetünk vele, és hosszú időre biztosítja a védelmet. Az olaj felületi kezelés karbantartása is egyszerű, elegendő ha időnként átolajozza a felületet, ez után új hatást kelt majd a felület. A teljes időtartam csak 15 percet vesz igénybe.

A tölgyfa királyi természetes anyag, a keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van, ezeket a bútorokat több generáció is örökölheti. A felületi kezelése természetes olaj, minőségi dániai WOCA gyártású olajjal kezelt. Mindennapos tisztításra használjon puha rongyot, időnkénti felújításra tölgyfára alkalmas természetes oljat használjon. (WOCA, LIVOS, ADLER, OSMO olajak). A fa előnye az időnkénti felújítás lehetősége.

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj
Anyag
Vad tölgy
Súly
47 kg
Asztallap mérete
160 x 90 cm bővítés után 210 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Ovális
Az asztal bővíthetősége
Bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
EVA B.
rating 10
Rendeltem magam, hogy egy jo fat adjak nekem az SVO bajtban es Tim es egy darab bozot. Mindezt teljesitettel, a stilus szepseg, egy szal, de nagyon kisse pusobi a belso terben. A bomlast pontosan hangsulyozzak. Beception, mam orom.
Minosegi termek
rating 10
Nagy es minosegi termek
Stylid Stules a Massif lebomlasbol
rating 10
Stul nagyon szep, egyszeruen bomlas. A felulet zokkenomentesen olaj, igy kell ereznie Tim, Zanechava palyakat! Az uzlet a boltban es a fuvarozo tokeletes volt, minden hajlando, Nemam gyozelem.
Etkezoasztal
rating 10
Nadherny Stules, szepseg szinek es rajz a fa, valojaban egy szal es massziv, herceg a teruleten a Pusobi nagyon megkonnyebbult. Az olajfeszultseg nagyon orommel erinti. A kiutasitas utan 8 ember jon a problemara. Remelem, hogy Nam lesz hosszu es jo szolgalni!
Szuper
rating 10
Jo nap! Boldog vagyok! Koszonom!
elegedettseg
rating 10
Nagyon szep stilus a hatalmas tolgybol, egyszeru bomlasbol, minosegfeldolgozasbol
Stul mint otthon
rating 10
STUL tul rosszul van, es egy lapos. Ajanljuk. Massziv darab elelmiszer, minosegfeldolgozas.

Hasonló asztalok

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.