Luxus tölgyfa asztal Emma - fém lábak 200 x 100 cm

Emma stol
Utolsó tételek a raktáron
189 000 Ft 314 138 Ft -125 138 Ft
Adóval együtt
rating
10/10 tól 5 vélemények
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 4 - 7 hét

 

Luxus tölgyfa asztal Emma - fém lábak

Modern étkezőasztal természetes tömör tölgyfából fém lábakkal kombinálva. Gyönyörű természetes bútor darabb. Az Emma étkezőasztal több méretben is elérhető. Lapra szerelve szállítjuk, az összeszerelése egyszerű. Az asztal légies kinézetű, mégis nagyon stabil. A bútornak gyönyörű lekerekített élei és sarkai vannak, ami minimalisztikus hatást kelt.

Elérhető méretek: (magasság 76 cm)

160 x 90 cm
180 x 90 cm
200 x 100 cm

luxus tölgyfa asztal Emma fém lábak

Felületi kezelés természetes Olaj - Éppen a tölgyfánál a legideálisabb választás az olaj, ami tökéletes védelmet biztosít a tölgyfa bútoroknak. Tapintásra kellemes, érezheti a természetes fa szerkezetét, viszont az olajnak köszönhetően lélegzik a fa. Az olaj egészségre nem ártalmas. A vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát (poharak tányérok vázák). Az asztalon keletkezet foltok könnyen eltávolíthatóak. Időnkénti olajozással védőréteg keletkezik a bútor felületén, ezért ajánljuk többször az év folyamán átolajozni a bútor felületét, illetve az olajozott bútorok számára alkalmas ápolószerek használatát is.

A tölgyfa királyi természetes anyag, amit több száz éve használnak, keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van. Csodálatos természetes szerkezet, ami évek múlásával sem veszít szépségéből. A fa gondosan szárított, a vad tölgyet választottunk, ennek köszönhetően az igazi természet jelenik meg lakásában. Maga a faanyag kemény, tartóssága és ellenállóképessége kiváló, ellenáll az apróbb felületi sérülésekkel szemben. Figyelünk a környezetünkre, ezért az összes fa amit a gyártásnál használunk FSC besorolással bír.   

luxus tölgyfa asztal emma fém lábak

A Borma wachs hardwax parquet oil 1030 természetes olaj felületi kezelés minőségi dániai olaj ami tökéletes garancia. Ez a gyártó főként a tömör tölgyfa bútorok gyártásával foglalkozik. Az olaj lehetőséget biztosít hogy a tölgyfa lélegezni tudjon, egyedi matt hatást biztosít a felületen, érintésénél a természet erejét szívja magába. Az olaj felületi kezelés figyelmet kíván, olaj felületre alkalmas bútorápoló szerek használatát javasoljuk. Ezek védő réteget biztosítanak a fa felületén. Használatuk gyors, 1-2 perc alatt készen lehetünk vele, és hosszú időre biztosítja a védelmet. Az olaj felületi kezelés karbantartása is egyszerű, elegendő ha időnként átolajozza a felületet, ez után új hatást kelt majd a felület. A teljes időtartam csak 15 percet vesz igénybe.

Felület
Olaj
Bútorok gondozása
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
asztal vastagsága
2+2 cm
Povrch nábytku
Sima felület
Szállítás
szétszedve
Anyag
Tölgy
Az asztal mérete
200 x 100 cm
Martin kapott
rating 10
Nagyon jo es stilusu stilus.
Krasny Stul
rating 10
Nagyobb massziv stules magas lap, amely ma a szabalytalan alaku Bocich. Nagyszeruen nez ki. Jobb lenne hasznalni a Lepsi es a Tezsi lakkot / viaszot, hogy ne latjak a szemuveget, stb.
EVA J.
rating 10
Stul nagyon jo es a szajresz hatarozottan es minosegben.
Martina
rating 10
STUL NADHERNY.KRASNA PRACE.VELIKA elegedettseg.
Luxus tolgy szaul Emma
rating 10
STUL NADHERNY
Product added to wishlist
Product added to compare.