Tölgyfa polcos szekrény, texas 14

Texas 14 salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
420 990 Ft 467 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 467 990 Ft volt.
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa polcos szekrény, texas 14

Szélesség: 624 mm
Magasság: 2010 mm
Mélység: 390 mm

A világítás nem része a bútornak.

A polcos szekrény 5 fa polcal rendelkezik.

A luxus texas polcos szekrény éppen annyi tárolóhelyet kínál, amennyire szüksége van. Pont annyi tárolóhely, amennyit kihasznál. Ez a praktikus darabb mindenkit lenyűgöz, aki úgy dönt, hogy megvásárolja. Természetes bútor vásárlása esetén egy darabka természetet visz haza. 100%-ban természetes, gondosan válogatott természetes fából készül. Természetes feldolgozásáról meg fogja Önt győzni megjelenésévél. Csak érintse és nézze meg. A természetes fa tökéletlenségei, például csomók és különféle repedések megmaradnak, hogy biztosítsák a természetes bútor tökéletes megjelenését. 

Exkluzív bútor 100% tömör tölgyfából, mely a Texas kollekciót képviseli. A bútort igényes vásárlók számára tervezték, akik nem csak a természetes bútorokra tartanak igényt, hanem nagy hangsúlyt helyeznek a dizájnra is. A bútorok generáción át szólgálni fognak, és az értékük évek során csak emelkedni fog. A teljes kollekció márkás német LIVOS olajjal van kezelve, amely tökéletes védelmet nyújt a tölgyfa bútorok számára, az olaj felületi kezelésnek köszönhetően a fa lélegezni tud. Az olaj környezetbarát. A Texas kolekció bútorai felülete marott technikával van ellátva. A bútorok szándékosan tartalmaznak csomókat, illetve mesterségesen készített repedéseket. Így egy autentikus természetes bútort kap, ahol a faanyagot gondosan válogatjuk, hogy a fa egyedi rajzai illeszkedjenek egymáshoz. 

A gyártás, ahol a bútorok készülnek, Európa egyik legmodernebb vonalát képviseli, ahol a legújabb CNC gépeket használják. A bútorokat cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti. Fogadjon több mint 25 éves tapasztalatunkra a tömörfa bútorok területén.

Dubový regál z masivu, texas 13

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Polc
Kollekció
Texas - nappali
Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Fiókok
Soft Close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
201 cm
Szélesség
62,4 cm
Mélység
39 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Új

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.