• Akció !
  • -12%
Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 11  - 1
Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 11  - 2
Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 11  - 3
Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 11  - 4
Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 11  - 5
Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 11  - 6

Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 11

france regal 11
Utolsó tételek a raktáron
205 990 Ft 233 990 Ft -12%
Adóval együtt
rating Értékelések száma: 2
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Extra kedvezmény !

Fa polcos szekrény provence stílusban, a France kollekció része. A polc fehér-barna színű. A felülete természetbarát és egészségre nem ártalmas lakkal kezelt. A polcos vitrinnek három polca van, melynek magassága állítható. Összeszerelt állapotban szállítjuk. 

Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 4 - 8 hét

 

Fa polcos szekrény provence stílussal, France typ 13

Magasság: 195 cm
Szélesség: 107 cm
Mélység: 44 cm

Fa polcos szekrény provence stílusban, a France kollekció része. A polc fehér-barna színű. A felülete természetbarát és egészségre nem ártalmas lakkal kezelt. A polcos vitrinnek három polca van, melynek magassága állítható. Összeszerelt állapotban szállítjuk. 

A munkánk és fejlesztéseink értelme a minőségi fa bútorok gyártása, mely generációkon keresztül szolgálni fog a nélkül hogy minőségéből bármit is veszítsen. Inspirációként a hagyományos Francia vidék szolgált. Így készült el az új kollekciónk, ami dizájnjával és minőségével mindenki igényét kielégíti. A bútor a barna és fehér színek kombinációja. A barna szín - viasz felületi kezelése egészségre nem ártalmas lakkrétek. Ez segít abban hogy a legtőbbet használt felületek ellenállóbbak legyenek. A fehér felület szintén lakkréteggel van ellátva, itt látszik a fa természetes erezete és szépsége is. A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk. A fogantyúk kovácsoltak - felületük szintén kezelt, így nem engedik a színt. 

Francia vidéki stílusú bútor, ami elvarázsolja Önt és környezetét is. A bútor a provence stílusú családunkba tartozik. A 2018-as év újdonsága, A France kollekció darabja. Gyönyörű fa bútor francia stílusban. A bútor minőségi fenyőből készült, ahol odafigyelünk az anyagok minőségére. 

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Lakk
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Sopron
rating 10
Meseszép, a nappali éke.
Fa polcos szekrény provence stílussal, typ 13
rating 10
A bútor nagyon tetszik és teljesen elégedett vagyok az ügyintézéssel is, az együttműködés és a kommunikáció is kifogástalan volt. Bátran fogok a jövőben is Önöktől vásárolni.

A termék vásárlói ezt is megvették:

11 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.