Ágy gerendákból, fenyő Miky 160 x 200 cm

Miky Smrk
Szállítási ido 2 - 5 hét
186 990 Ft
Adóval együtt
Legjobb ár garancia !
Rendelhető

 

Ágy gerendákból Miky

Fenyőfa gerendákból készült luxus Miky franciaágy. Egyedi dizájnnal és luxus kinézettel. Az ágy a többéves tömör fával dolgozó szakembereink tapasztalatának eredménye. A gerendák a fő tartó elemei az ágynak. A gerendák mérete 16 x 9 cm, ami generációkon keresztül tartós lesz. A fenyőfa gerendák nincsenek ragasztva, a fába található repedések és csomók adják meg a bútor egyediségét.  A fa szerkezetét kiemelik a mesterségesen létrehozott repedések is. 

ágy gerendákból Miky

Gyönyörű franciaágy model Miky, mely tömör fából készül. Az ágy fő tartó elemei a fenyőfa gerendák, melyeknek mérete 16 x 9 cm. Képzelje el a hálószobát, amely tele van a természetes fa illatával, ami pozitívan befolyásolja az érzékeit. Így nemcsak egy csodálatos bútort kap a hálószobába, de ideális környezetet az egészsége számára is. A fa árnyalata honey - méz, amely imitálja a természetes tölgy árnyalatát.

Ügyelünk a természet védelmére, a gyártáshoz használt fa FSC besorolással bír, valamint az összes felhasznált festékünk és olajunk egészségre nem ártalmas. A Miky ágy elégedett és egészséges alvást biztosít, minden este a természet erejéből nyerhet új energiát. 

Matrac mérete: 160 x 200 cm a 180 x 200 cm
Az ágy teljes szélessége: 178 cm nebo 198 cm

Az ágy teljes hossza 218 cm
A lábvégnél lévő magasság 41 cm
A fejtámla magassága cca 85 cm
Az oldalgerendák vastagsága 9 cm
A gerendák méretei 16 x 9 cm
A matrac 10 cm-re süllyed bele az ágykeretbe az általunk küldött fa ágyrács felhasználásával. 

Felület
Olaj
Szállítás
szétszedve
Anyag
Lucfenyő
Teherbírás
do 220 kg ( osoba max 110 kg )
Az ágy mérete
160 x 200 cm

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.