Tölgyfa éjjeliszekrény, helsinki 82 Égetett tölgy

Helsinki 82 DP
Utolsó tételek a raktáron
113 990 Ft 126 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 126 990 Ft volt.
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 1 - 4 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa éjjeliszekrény Helsinki

Legyen mindig kéznél minden, ne zavartassa magát pihenés vagy alvás  közben! A tölgyfa éjjeliszekrény erre a célra tökéletesen megfelel. Kéznél lesz a vizespohár, a szemüveg vagy a könyv amit éppen olvas.

tölgyfa éjjeliszekrény a Helsinki kollekció bútordarbja, mely  univerzális és egyedi, így könnyen térbe helyezhető. A Helsinki kollekció darabjai egyedi kinézetüknek, a legmodernebb technika segítségével kiváló kidolgozásuknak  köszönhetően a luxus bútorok közé sorolható.

Az éjjeliszekrény tömör tölgyfából készült és csodálatos kiegészítője lehet a Helsinki kollekció franciaágyának. Úgy, mint a kollekció többi elemének lekerekített sarka és légies kidolgozása van.

Az éjjeliszekrény minimalisztikus stílusát tökéletesen alátámasztja a fogantyú nélküli ajtók és fiókok nyitása-zárása. Az éjjeliszekrény belseje két fiókra oszlik, természetes a soft-stop önzáró mechanizmus.

A fiókok előlapja és az éjjeliszekrény felső lapja tömör tölgyfa, a szekrényke teste természetes tölgyfa furnér, a hátsó lapja forgácslap. A legjobb minőségű anyagok ötvözetéről van szó, amit jelenleg a bútorgyártásban használnak. 

Gyönyörű és modern tölgyfából készült éjjeliszekrény, ideális a Helsinki kollekció ketteságyához. Ideális méretekkel rendelkező éjjeliszekrény,ágy mellé helyezve összhangot ad. A fiókot soft-stop önzáró technikával működnek. Az éjjeliszekrény összeszerelt állapotban kerül szállításra. Az enyhén lekerekített szélek elegáns kinézetet biztosítanak.

Szélesség: 55 cm
Magasság: 42,5 cm
Mélység: 38 cm

Dubový noční stolek Helsinki

A tölgyfa speciális felületi kezelése maró technikával készült. A marott felületi kezelés speciális maró fejekkel történik, amelyek eltávolítják a felszínén lévő puhább részeket, így a keményebb szerkezet emelkedik ki. Ez a bútornak egyedi mintát ad, ami megkülönbözteti a többitől. A keményebb rész, ami megmarad a bútornak hosszabb élettartamot és eredeti dizájnt kölcsönöz. Minden érintésnél érezhető a fa szerkezete. A tölgyfa bútorok illata a tölgyfa erdő közepébe repíti gondolatait, amit hosszú időn keresztül megőriz.

A tölgyfa anyag az olaj és viasz felületi kezeléssel igazi természetes érzéssel bír. Válasszon a kínált árnyalatok közül, amilyen éppen megfelel otthonába. Az éjjeliszekrény világosabb olaj tölgy színben vagy az érdekes égetett tölgy színben rendelhető. A bútor felületi kezelése kizárólag jó minőségű német gyártmányú Livos olajjal és viasszal történik. Megtetszett az éjjeliszekrény? Megvásárolhatja hálószoba szettben is, így egységessé teszi a bernedezését.

Az éjjeliszekrényt összeszerelt állapotban szállítjuk..

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Natúr tölgy furnér
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
42,5 cm
Szélesség
55 cm
Mélység
38 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A bútor felülete
szálcsiszolt
A termék típusa
Éjjeliszekrény
Kollekció
Helsinki
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.