A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Tömörfa étkezőasztal - lekerekített sarkak, Martina 160 x 90 cm

tina stol
Utolsó tételek a raktáron
179 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 9
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 9.8/10

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tömör tölgyfa étkezőasztal - lekerekített sarkak, Martina 160 x 90 vagy 200 x 100 cm

Étkezőasztal lekerekített sarkakkal tömör tölgyfából, két méretben 160 x 90 cm és 200 x 100 cm. A Martina étkezőasztal 4-8 személy számára biztosít kényelmes ülőhelyet. Előnye a lekerekített sarkai és élei is. Az étkezőasztalt lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű.

Az étkezőasztal csodálatos alakja és főként a használhatósága, valamint a kiváló minősége ami meggyőzheti Önt. A tökéletes stabilitást a minőségi tölgyfa alapanyag biztosítja, az asztallap vastagsága 2 + 2 cm. Az asztallábak szinte az asztal végén vannak. így a teljes szélességét ki tudja használni hogy székeket helyezzen oda. A lábak ferdesége biztosítja azt, hogy az asztalfőre is helyezhet széket. Az asztal felületi kezelése természetes olaj, mely kiemeli a fa szerkezetét és rajzolatát. 

A forró tárgyak alá és a bögrék alá alátétet használjon. Az olaj felületi kezelés előnye a könnyű karbantartás és az egyszerű javítás. Használjon viasztartalmú bútorápoló szereket, mely láthatatlan vízálló réteget biztosít a felületen. Ha a felső lap megsérül, elegendő lágy dörzspapírral lecsiszolni a felületet és jó minőségű tölgyfára alkalmas olajjal bekenni. 

A Martina étkezőasztal tölgyfából készült. A tölgyfa királyi természetes anyag, a keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van, ezeket a bútorokat több generáció is örökölheti. A felületi kezelése természetes olaj, minőségi dániai WOCA gyártású olajjal kezelt. Mindennapos tisztításra használjon puha rongyot, időnkénti felújításra tölgyfára alkalmas természetes oljat használjon. (WOCA, LIVOS, ADLER, OSMO olajak). A fa előnye az időnkénti felújítás lehetősége.

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj
Anyag
Vad tölgy
Asztallap mérete
160 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Téglalap alakú
Az asztal bővíthetősége
nem bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Magyarország Dunakeszi
rating 10
100 % !!!!
Stuj nagyon szep
rating 10
MAME a rosszabb.
Fenseges
rating 9
Nadherny Stul, amely a dominans. Precrasna rajz a fa. Nagyra ertekelem a szeleit, Mirne fodrelled labai Davaji Tablazat a felhos design. Montaz a par percparja alatt tortenik, semmi kuszas. Egy HVEZDICKA 10 hibabol, ezert az asztal tetejetol, nagyjabol injekciozva egy kis dirka a fa, es azert is, mert a feluletnek pneuma, nem Lakovaneho Food. Miutan a gyerekek kiomlottek a stulakon, a Kolecka a Dzbank es a poharak es a Presto, nem szagtalan. Ezutan eltuntek. A belteri szerint az ev, hogy az evre, Cozada meglehetosen gyakran, de Verim, ez a Ma Ma es talalkozik. Javasolhatjuk, hogy ajanlom, stulak, massziv, orom a szem es a csaladi hazak szamara.
Sztul tina
rating 10
A szarvakat korbeforditja, a lemez szelenek szerkesztese sulyos szepen hozta letre a mattot, amely a pozitiv erintes prinasinak feluletet allitotta be. Mirne Sikme labak optikailag es reinderts, en alcazza a Coz-t a konyhai asztal udvaran. Sok tanacs vagyok, aztattuk az ilyen designt es a stulakat NASI uj konyhaval diszitettuk.
ajanlom
rating 10
Stul szepseg, elegedettek vagyunk. Egy kicsit aggodj az aggodalom miatt.
Vassko egy nemben
rating 10
Hiba a Navodban az elelmiszer es a Chemi titkositasahoz. Mam Tika Tiina Osearth a Vas Neaky Oil, de mi van Dalijgal?
Martina
rating 10
A szurke tokehal ereje. Mensi atallni az also casti tabla tablak, amelyek nem lathato (slayed gearchuses). Az ervenytelenito panasz utan azonnal visszaadja a szallitotol szarmazo hibakat - kedvezmenyek formajaban. Ajanlom.
jo valasztas
rating 9
Nagyjabol injektalt asztal, egyenlotlen lakkok (ill. Guogovani), azonnal lathato es erintese utan a kezeben egy nagyon durva Misto korulbelul 10 x 10 cm. Ezt nem lehet elkerulni, de nem remeli a visszateres / panasz. Esztetikailag egy Russiest Misto. A jovobeni helyzetben emlekezni fogja a javitast. A tolgy egy szepsegfa, igy ez nem ertekeli ezt, az egesz Ochavavane a Vuci Cen, azaz. A metallum, stabil es folyamatosan folytatodik. Nagyon pozitiv ertekelese lekerekiteshez lenne megtalalhato minden Ikeacting a Meblation, a munkahelyen, mint egy konyha marka emberek mozgasat VC. Patri Patri Puffs felesleg az Ostrahov elek. Ezert az eredeti Hvezdicek Davam Devet-tol.
????
rating 10
A szepseg darabja egy darab elelmiszer, vegul is, Nekdo Umi. Takaro

Hasonló asztalok

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.