A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Kerti rattan asztal 180 x 90 cm

Riccione
Utolsó tételek a raktáron
195 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 1
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10

A termék a következő kategóriákban található:

 

Kerti rattan asztal 180 x 90 cm, barna

Magasság: 76 cm
Mélység: 90 cm
Szélesség: 180 cm

Modern kerti rattan asztal 180 x 90 cm, kényelmes akár 6 személy számára is. Az asztal felső lapját üveglap borítja, melyen keresztül jól látható a rattan szépsége. Az üveg 5 mm vastag, tapadókoronggal van rögzítve az asztal lapjához. Az asztal előnye az asztallap alatt lévő tárolóhely. A Coventry fotelhoz tökéletesen illik. 

Kerti rattan asztal barna

Kizárólag nálunk az EU legjobb árán. Kerti ülőgarnitúra összeállítás gyönyörű technikai rattanból, mely tökéletesen imitálja az eredeti rattant. Az ülőgarnitúra gyártásához használt műrattan átmérője 7 mm. 

A bútor gyártásához használt anyag a legjobb minőségű technikai műrattan, mely évek múlván is megtartja nagyszerű tulajdonságait. A bútornak rendkívűli ellenálló képessége van az éghajlatváltozás hatásaival szemben, egész éven kint tárolható. Téli hónapokban a bútort szükséges védő huzattal letakarni. A védő huzatt használatával a kedvezőtlen időjárás során meghosszabbítja a bútor élettartamát. A karbantartása nagyon egyszerű. Használat -10 ° C és 50 ° C közötti hőmérsékletben. Alumínium szerkezet, kézzel hegesztett. Párnák: 6cm vastag hab, poliészter bevonat 230g / m2. Az ajánlott szék terhelése maximum 120 kg. 

Kerti rattan asztal barna

A termék típusa
Kerti asztal
Kollekció
Ratan
Befejezett kommunikacio, minosegi termek
rating 10
Befejezett kommunikacio, minosegi cikk, ajanlom

Termékek ugyanazon kollekcióból

Product added to wishlist
Product added to compare.