A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Kerti ülőgarnitúra, akác - fotelek és kanapé, Delphi

Deplhi
Szállítási ido 6-10. Lehet
552 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )

A termék a következő kategóriákban található:

 

Kerti ülőgarnitúra, akác - fotelek és kanapé, Delphi

Bemutatjuk Önnek az új kerti bútorkészletünket, amely a luxus, a kényelem és a magas minőségi standard szimbóluma - ideális a természetben eltöltött nyári napokra és estékre. Ez a kerti szett válogatott akácfából kézzel készült, világos, meleg színű árnyalatban, amely harmonizál kertje környezetével. Modern és minimalista dizájnjával ez a szett a kültéri terek fókuszpontjává válik.

Zahradní sezení, akácie - křesla a lavice, Delphi

A szett tartalmaz egy széles kanapét, két tágas fotelt és egy elegáns dohányzóasztalt, melyeket puha, kényelmes párnák egészítenek ki, amelyek nem csak kellemesek, de könnyen karbantarthatók is. A ülőgarnitúrát úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson a szabad levegőn való pihenés közben. A fényűző megjelenés és a praktikusság verhetetlen kombinációja! Időtálló dizájnjának és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ez a kerti szett nem csak vizuálisan gazdagítja a külterét, hanem kényelmes sarkot is teremt a kikapcsolódáshoz, baráti összejövetelekhez, vagy családi ünnepekhez.

Méretek:

Kanapé
Magasság / Szélesség / Mélység: 69 cm / 165 cm / 79 cm

Fotel
Magasság / Szélesség / Mélység: 69 cm / 72 cm / 79 cm

Dohányzóasztal
Magasság / Szélesség / Mélység: 31 cm / 120 cm / 80 cm

Az akácfa időjárásállóságáról és hosszú élettartamáról ismert, ami azt jelenti, hogy ez a szett sok éven keresztül része lesz a kertben eltöltött értékes pillanatoknak. A részletekre és a minőségre való odafigyeléssel készült bútorok mindegyike kiállja az idő próbáját, és tartósan szép megjelenést biztosít.

delphi sezeni

A termék típusa
Kerti ülőgarnitúra
Új
Product added to wishlist
Product added to compare.