Bővíthető tölgyfa asztal- fém lábak, Rennes

Rennes
Utolsó tételek a raktáron
582 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 1
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 6 - 9 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Bővíthető tölgyfa asztal 180 x 90 cm ( 280 x 90 ) - fém lábak, Rennes

Modern Rennes tölgyfa asztal, bővíthető. Az étkezőasztal lapja tömör tölgyfából készül, 2,5 cm vastag.  Az asztalkeret és a lábak matt fekete színű fémből készülnek, ami bővítés után is biztosítja az asztal magas stabilitását. Az asztal alapméretei 180 x 90 cm, bővítés után 280 x 90 cm.

A bővítés precíz német szerkezet Pöttker, melynek segítségével az asztal bővítése nagyon egyszerű, a bővítéshez szükséges elem az asztal alatt van elrejtve. Az asztal lábak belsejébe kerekek találhatóak, melyek megkönnyítik a szétnyitást. Biztonsági mechanizmussal van ellátva. A bővítése gyerekjáték, és csak néhány másodpercet vesz igénybe.

Az asztalt lapra szerelten szállítjuk, így minden beltérbe elhelyezhető. A csomagolás része a részletes összeszerelési útmutató is. Az összeszerelés kb. 15 percet vesz igénybe, egyszerű a folyamata.    

Az étkezőasztal minőségi tölgyfából készült, a felső lapja minőségi természetes olajjal van kezelve. Az átlagos bútorápolást viasztartalmú fára alkalmas szerekkel ajálnjuk. Egy éves használat után a felületét újonnan lekenheti tölgyfa bútorra alkalmas olajjal, így a felület felélénkül. A teljes folyamat kb. 20 percig tart. Az asztal magassága 76 cm. 

bővíthető tölgyfa asztal fém lábak rennes

A tölgyfa kiváló tulajdonságokkal rendelkező királyi természetes anyag, melyből gyönyörű természetes bútorok készülnek. A fát gondosan szárítják, a vad tölgyet választjuk. A keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van, ezeket a bútorokat több generáció is örökölheti. Szeretnénk gondoskodni környezetünkről, ezért minden fa FSC besorolással bír.

bővíthető tölgyfa asztal fém lábak Rennes

bővíthető tölgyfa asztal fém lábak Rennes

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
97 kg
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap mérete
180 x 90 cm bővítés után 280 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Téglalap alakú
Az asztal bővíthetősége
Bővíthető
A termék típusa
Étkezőasztal
Jana
rating 10
Presne, celjaink szerint.

Hasonló asztalok

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.