Magasabb vitrin egy üveges résszel, Texas typ 45

Texas 45 Salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
486 990 Ft 540 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 539 990 Ft volt.
Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj
  • égetett tölgy

A termék a következő kategóriákban található:

 

Magas vitrin üveges résszel, TYP 45 Texas

Szélesség: 948 mm
Magasság: 1360  mm
Mélység: 390 mm

Szeretné valamivel felújítani otthonát? Válassza a 2018-as és újdonságát, a Texas vitrint. Magasabb vitrin elegendő belső rakodótérrel és üvegajtós szektorral. Ez az amire otthonának szüksége van. Ezzel a bútordarabbal érheti el azt hogy szobájában nagyobb legyen a rend, e mellett csodálatosan ékesíti belterét. Nem szükséges feleslegesen sok bútort tenni otthonába, a kevesebb néha több. A magas vitrinnek egy üveges szektora van, ide helyezheti azokat a kincseit, amiket más is láthat. Ezzel is dicsekedhet, de legfőképpen a teljes bútordarabbal büszkélkedhet. Nem szükséges semmiféle dícséret mások felé, a bútort ezt saját maga megteszi Ön helyett. 

Luxus bútordarabot mutatunk be, mely magasabb elvárásoknak is megfelel. Már első pillantásra észrevehető a tökéletes fa anyagból készült bútor, amit tényleg olyan emberek gyártottak akik értenek hozzá. Hosszú hosszú éveken keresztül okoz majd örömet egész családjának és a következő generációnak is aki majd örökölni fogja.     

A különlegesség és az időtálló dizájn a jellemzője a 2018-as legújabb kollekciójának. A nappali és ebédlő bútorokat tartalmazó Texas kollekciónak egyedülálló dizájnja és karizmája van. A bútor nappaliját és étkezőjét otthonná varázsolja, ahol szabadidejét kellemesen töltheti el. A bútor két színárnyalatban érhető el, olaj tölgy és égetett tölhu. A tökéletes minőségről a 100% tömör tölgy győzheti meg Önt. A Texas kollekció további elemeivel egyetemben a teljes nappaliját vagy étkezőjét is berendezheti. A kollekcióban több típusú, méretű és dizájnú bútordarabot talál. A bútoroknak gyönyörű szék természeretes szerkezetük van az évgyűrűkkel, csomókkal és apróbb "díszekkel" egyetemben, ami a fa természetes kinézetét emeli ki.  

Ne legyen semmi félelme az internetes vásárlással kapcsolatosan. 14 napon belül bármilyen indok nélkül a bútorokat visszaküldheti hozzánk. A bútorok a legmodernebb CNC gépekkel készülnek, ami a tökéletes minőség védjegye. Ha tőlünk vásárol, csodálatos bútorral gazdagodik, elégedett lesz és mindenki csodájára jár majd a bútorainak.  

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
136 cm
Szélesség
95 cm
Mélység
39 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Vitrin
Kollekció
Texas - nappali

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.