Magas és széles komód két üveges résszel, Typ 47

Texas 47 Salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
704 990 Ft 782 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 1
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 781 990 Ft volt.
Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj
  • égetett tölgy

A termék a következő kategóriákban található:

 

Magas és széles komód két üvegajtós résszel, TYP 47 Texas

Szélesség: 1532 mm
Magasság: 1360  mm
Mélység: 390 mm

Ki az közülünk aki nem szeretne otthonába sok-sok rakodótérrel ellátott hasznos bútort? Sokan ezt azzal kötik össze hogy a szobának minden szabad helyére bútort tesznek. De miért? A Texas luxus tölgyfa komód pontosan annyi szabad rakodóteret biztosít amennyire szükségünk van. Csak annyit amit használni tudunk. Kinézetével a tökéletességet képviseli. Praktikussága mindenkit elvarázsol aki használja. Egyszerűen a Texas komód a legjobb segítőtársa lesz a nappalijának vagy ebédlőjének. 

Ha megvásárolja a Texas komódot, a természet egy darabját engedi be otthonába. 100% tömör tölgyfából készült a teljes bútor, gondosan válogatott természetes fából. A látvány és az érintés is erről tesz tanúbizonyságot. Érintse csak meg, vegye jobban szemügyre. A fa természetes tökéletlenségei, mint pl. a csomók, hasadások teszik igazán természetes kinézetűvé a bútorokat. A komód felső rakodóteret kínál, ami könnyen elérhető. A további belső rakodóterek előnyösen osztottak és lehetővé teszik a dolgok praktikus elhelyezését. A bútor tervezői a komódnak két üveg részt álmodtak meg     

A különlegesség és az időtálló dizájn a jellemzője a 2018-as legújabb kollekciójának. A nappali és ebédlő bútorokat tartalmazó Texas kollekciónak egyedülálló dizájnja és karizmája van. A bútor nappaliját és étkezőjét otthonná varázsolja, ahol szabadidejét kellemesen töltheti el. A bútor két színárnyalatban érhető el, olaj tölgy és égetett tölhu. A tökéletes minőségről a 100% tömör tölgy győzheti meg Önt. A Texas kollekció további elemeivel egyetemben a teljes nappaliját vagy étkezőjét is berendezheti. A kollekcióban több típusú, méretű és dizájnú bútordarabot talál. A bútoroknak gyönyörű szék természeretes szerkezetük van az évgyűrűkkel, csomókkal és apróbb "díszekkel" egyetemben, ami a fa természetes kinézetét emeli ki.  

Ne legyen semmi félelme az internetes vásárlással kapcsolatosan. 14 napon belül bármilyen indok nélkül a bútorokat visszaküldheti hozzánk. A bútorok a legmodernebb CNC gépekkel készülnek, ami a tökéletes minőség védjegye. Ha tőlünk vásárol, csodálatos bútorral gazdagodik, elégedett lesz és mindenki csodájára jár majd a bútorainak.  

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
136 cm
Szélesség
153 cm
Mélység
39 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Tálalószekrény
Kollekció
Texas - nappali
ALENA + MIREK Z.
rating 10
100% -os minoseg, feldolgozas, szepsegapolasi darab. Elutasitjuk!

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.