A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Alacsony tölgyfa komód egy üveges résszel, typ 44

Texas 44 Salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
455 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A bútorok színe
  • természetes olaj
  • égetett tölgy

A termék a következő kategóriákban található:

 

Alacsony tölgyfa komód egy üveges résszel, TYP 44 Texas

Szélesség: 1168 mm
Magasság: 895  mm
Mélység: 390 mm

Komódból sohasem elég, ez a cél hogy meggyőzze Önt a Texas kollekció keskenyebb komódja. Nem félünk attól, hogy a Texas komód elveszik vagy feledésbe merül a világban. Tekintélye van, melyet a gondosan válogatott tölgyfa anyag és a tökéletesen elvégzett munka igazol. A Mirek bútor családtagja, hosszú évek tapasztalata által kidolgozott és megtervezett eleme. A komód eredeti állapotában mutatja meg a természetes fa tökéletlenségeit, mint a csomókat évgyűrűket és repedéseket. Éppen ezek az elemek adják ki a természet erejét. A komód mindenkinek segítője lesz, aki szereti a sok praktikus belső rakodóteret.    

Nem véletlen hogy a tölgyfát használják a hajók, hordók gyártásánál is, a Texas komód élettartama is hosszú lesz. Praktikus és csodás a kidolgozása. Egy üveges része van, ahová kiállíthatja azokat a tárgyait amit másoknak is meg akar mutatni.  

A különlegesség és az időtálló dizájn a jellemzője a 2018-as legújabb kollekciójának. A nappali és ebédlő bútorokat tartalmazó Texas kollekciónak egyedülálló dizájnja és karizmája van. A bútor nappaliját és étkezőjét otthonná varázsolja, ahol szabadidejét kellemesen töltheti el. A bútor két színárnyalatban érhető el, olaj tölgy és égetett tölhu. A tökéletes minőségről a 100% tömör tölgy győzheti meg Önt. A Texas kollekció további elemeivel egyetemben a teljes nappaliját vagy étkezőjét is berendezheti. A kollekcióban több típusú, méretű és dizájnú bútordarabot talál. A bútoroknak gyönyörű szék természeretes szerkezetük van az évgyűrűkkel, csomókkal és apróbb "díszekkel" egyetemben, ami a fa természetes kinézetét emeli ki.  

Ne legyen semmi félelme az internetes vásárlással kapcsolatosan. 14 napon belül bármilyen indok nélkül a bútorokat visszaküldheti hozzánk. A bútorok a legmodernebb CNC gépekkel készülnek, ami a tökéletes minőség védjegye. Ha tőlünk vásárol, csodálatos bútorral gazdagodik, elégedett lesz és mindenki csodájára jár majd a bútorainak.  

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
89,5 cm
Szélesség
117 cm
Mélység
39 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Vitrin
Kollekció
Texas - nappali

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.