Nagy tölgyfa komód fém lábakon, Vilo 49

Vilo 49 salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
499 990 Ft 555 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 1
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 570 990 Ft volt.
Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj

A termék a következő kategóriákban található:

 

Nagy tölgyfa komód fém lábakon, Vilo 49

Komód Vilo 49 ( szélesség 180 cm , magasság 89 cm , mélység 49 cm ) - összeszerelve szállítjuk

Modern, luxus, elegáns, ezek a Vilo tölgyfa komód jellemzői. A komód tökéletesen megfelel nem csak a nappali, hanem az ebédlő vagy a dolgozó szoba számára is. A komódot már összeszerelve, prémium minőségben szállítjuk. A komód érdekessége és egyben dizajn eleme is a fekete fém lábai, és az üvegezett része is. Az üvegezett része világítással van ellátva, mely már a bútor része. A komód bal oldalán 2 ajtó található, a mögött 2 polc található. A komód jobb oldalán a felső részen 2 fiók található, rengeteg tárolóhellyel, alatta pedig egy lenyitható ajtó. 

Exkluzív és dizájn, ezek a fő jellemzői a Vilo megnevezésű tölgyfa bútoroknak a 2020-as kollekcióból. A Vilo tölgyfa bútorokat elsősorban a nappaliba tervezték. A bútor típusai között talál TV komódokat, vitrineket, polcokat és egy igazi stílusos dohányzóasztal is. Az ajtók és a fiókok csendes soft-close zárással rendelkeznek. 

A Vilo bútorok gyártására a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk. Ezek az anyagok a tiszta tömör tölgyfa, amiből a fiókok és az ajtók előlapjai készülnek, és a tölgyfa furnér, melynek szinte olyan tulajdonságai vannak mint a tömörfának. Ebből a bútortest, a bútor felső és oldallapja készül. A bútorok felületi kezélése német Livos olajjal történik. A bútorokat cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti, aminek a végeredménye az, hogy minden bútor egy eredeti és minőséges darab. A világítással ellátott bútor darabok esetében a bútor ára már tartalmazza a világítást is. 

nagy tölgyfa komód lábakon vigo 49

Ha a Vilo kollekcióból választ bútort, nemcsak gyönyörű és exkluzív bútorokat választ, hanem a több mint 20 éves tapasztalatunkat is a bútorok területén. A bútorokat már összeszerelve szállítjuk.

A tölgyfa királyi anyag, amelyet évszázadok óta használnak, és minősége generációk óta bizonyított. A tölgyfa kiváló tulajdonságokkal rendelkező királyi anyag, és garancia a tökéletes természetes bútorokra. Egy gyönyörű természetes szerkezet, amely évek alatt érlelődik egyedi szépséggé. A fát gondosan szárítják, gondoskodunk a környezetünkről is, minden fa FSC besorolással bír.

nagy tölgyfa komód vigo 49

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Natúr tölgy furnér
Felső lemez
Natúr tölgy furnér
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Fiókos komód
Kollekció
Vilo - nappali
Szentendre Eper u 18
rating 10
Nagyon szep a butor, maximalisan elegedettek vagyunk. Orultunk, hogy nem kellett osszeszerelni mert mar keszen jott! Es hamar elkeszult, ami kulon orom.

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.