Fából készült Provence fiókos komód, Lille 219

Lille 219
Szállítási ido 4 - 8 hét
260 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Fából készült Provenance fiókos komód, Lille 219

Provence-i stílusban készült természetes komód fehér és barna színkombinációban, fenyőfából. A francia vidéket utánzó komód vonzó megjelenése. A komód alkalmas hálószobába, dolgozószobába és étkezőbe. A középső részen fiókok vannak, az oldalakon ajtók, középen pedig még egy fapolc. A komódot már összeszerelve szállítjuk. Bővítse belső terét ezzel a vonzó darabbal, és tapasztalja meg a természetes bútorok erejét minden nap. A LILLE komód gyártása során a természetes termék és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Teljes szélesség: 167 cm
Teljes mélység: 43 cm
Teljes magasság: 85 cm

Dřevěná provence komoda bílo hnědá, Lille typ 219

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bizthat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.

Nábytek LILLE

Kollekció
Lille
Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
A bútor felülete
sima
Szín
fehér
A termék típusa
Ajtós komód
Új

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.