Tölgyfa kicsi fiókos komód, Alexandra 85

Alexandra 85
Szállítási ido 2 - 5 hét
228 990 Ft 253 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 253 990 Ft volt.
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa kicsi fiókos komód, Alexandra 85

Hagyományos dizájnt, precíz minőséget és természetes anyagokból készült terméket keres? Mindezt az Alexandra bútorsorozat tölgyfa komódja teljesíteni tudja. Az Alexandra tölgy kicsi fiókos komód becsületes tölgyfából készül. Gyönyörű dizájn és igazán luxus kivitelezés. A komód 3 fiókal rendelkezik, amik soft-close zárással vannak ellátva. A bútor tölgyfából készül, a bútortest és az oldalai is. Tökéletes felületi kezelés, ami a német márkájú LIVOS olajjal történik, az olaj ideális védelmet nyújt a tölgyfa bútorok számára. Nem kel aggódni a hosszadalmas összeszerelés miatt, a komód már összeszerelve érkezik.

Magasság: 61,6 cm , Szélesség: 51,5 cm , Mélység: 45 cm

A fiókos komód tömör tölgyfából készül, a bútortest és az oldalai is.  A bútorfelületét a közkedvelt parketta minta díszíti, ami az Alexandra kollekció más elemein is azonos. A tömör tölgynek és az első osztályú megmunkálásnak köszönhetően a bútor valóban kivételes minőséget ér el, az erősségtől a gyönyörű textúrán át a hosszú élettartamig. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a darab egyike azoknak a bútoroknak, amelyeket a jövő generációi örökölnek.

Masívni dubový regál, Alexandra 15

Az Alexandra bútorsorozat tölgyfa bútorai valóban időtállóak. A bútorsorozatot több mint 20 éve gyártják, és fokozatosan új modellekkel bővül. Az Alexandra kollekcióban nappali, konyha, étkező és most dolgozószoba bútorokat is talál. Bútorozza belső terét becsületes tölgyfa bútorokkal, amelyek kizárólag tölgyfából készülnek. Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes, ezért a bútorokat már összeszerelve szállítjuk. Minden fiók és ajtó német vasalatokkal van ellátva, és csendes soft-close záró rendszerrel. A bútorok kiváló minőségű német LIVOS olajjal vannak kezelve, amelyet közvetlenül tölgyfára terveztek. Szívja magába minden nap a természetes bútorok illatát othonába. A gyártáshoz kizárólag megújuló erdőkből származó fát használunk. A bútorok cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti. Magát a dizájnt a luxus svájci faházak környezete ihlette. Maga a gyártás az EU legmodernebb sorában zajlik, ahol hagyományos német termékeket is gyártanak. Természetes a napi szinten végzett páratartalom ellenőrzése, és a legmodernebb CNC gépek. Kényeztesse magát a legmagasabb minőséggel megfizethető áron!

Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Fiókos komód
Kollekció
Alexandra
Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
45 kg
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
61,6 cm
Szélesség
51,5 cm
Mélység
45 cm
Új

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.