Alacsony vitrin üvegajtóval tölgy, texas 52

Texas 52 salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
395 990 Ft 439 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 439 990 Ft volt.
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Alacsony vitrin üvegajtóval tölgy, texas 52

Szélesség: 624 mm
Magasság: 1360 mm
Mélység: 390 mm

Az ár nem tartalmazza a világítást. 

Üvegajtós vitrin, a bútor belsejébe 3 db fapolc található. 

A luxus texas vitrin éppen annyi tárolóhelyet kínál, amennyire szüksége van. Pont annyi tárolóhely, amennyit kihasznál. Ez a praktikus darabb mindenkit lenyűgöz, aki úgy dönt, hogy megvásárolja. Természetes bútor vásárlása esetén egy darabka természetet visz haza. 100%-ban természetes, gondosan válogatott természetes fából készül. Természetes feldolgozásáról meg fogja Önt győzni megjelenésévél. Csak érintse és nézze meg. A természetes fa tökéletlenségei, például csomók és különféle repedések megmaradnak, hogy biztosítsák a természetes bútor tökéletes megjelenését. 

Exkluzív bútor 100% tömör tölgyfából, mely a Texas kollekciót képviseli. A bútort igényes vásárlók számára tervezték, akik nem csak a természetes bútorokra tartanak igényt, hanem nagy hangsúlyt helyeznek a dizájnra is. A bútorok generáción át szólgálni fognak, és az értékük évek során csak emelkedni fog. A teljes kollekció márkás német LIVOS olajjal van kezelve, amely tökéletes védelmet nyújt a tölgyfa bútorok számára, az olaj felületi kezelésnek köszönhetően a fa lélegezni tud. Az olaj környezetbarát. A Texas kolekció bútorai felülete marott technikával van ellátva. A bútorok szándékosan tartalmaznak csomókat, illetve mesterségesen készített repedéseket. Így egy autentikus természetes bútort kap, ahol a faanyagot gondosan válogatjuk, hogy a fa egyedi rajzai illeszkedjenek egymáshoz. 

A gyártás, ahol a bútorok készülnek, Európa egyik legmodernebb vonalát képviseli, ahol a legújabb CNC gépeket használják. A bútorokat cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti. Fogadjon több mint 25 éves tapasztalatunkra a tömörfa bútorok területén.Nízká vitrina se skleněnými dvířky dub masiv,

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
136 cm
Szélesség
62,4 cm
Mélység
39 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Vitrin
Kollekció
Texas - nappali
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.