Komód tölgy színű 3D felülettel, Oslo

OSLO OS-K3
Utolsó tételek a raktáron
388 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 5 - 8 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Komód tölgy színű 3D felülettel, Oslo

Magasság: 87 cm
Szélesség: 153,8 cm
Mélység: 42,2 cm

A komód, az Oslo bútorsorozatból - egy tökéletes bútor a hálószobájába, dolgozószobájába vagy étkezőjébe. Ez az elegáns komód 3 ajtóval és 3 fiókkal rendelkezik, amelyek elegendő tárhelyet biztosítanak Önnek, és rendezett otthont biztosítanak. A soft-close záródás magától értetődő. A komód kiváló minőségű natúr tölgy furnérból készült, mely a bútor látható részén – elején, oldalán és tetején – található. Ez a natúr anyag meleg és természetes hangulatot varázsol minden helyiségbe. A belső korpusz tölgy színű fafólia-utánzatból készült, amely nem csak esztétikus megjelenést, hanem tartósságot is biztosítja.

A bútor teljes elülső részén található egyedi 3D felület jellegzetes és stílusos megjelenést kölcsönöz a komódnak. Minden részlet alaposan átgondolt, beleértve a soft-close záródású vasalatot is, amely megakadályozza a nem kívánt zajt az ajtók és fiókok zárásakor. A natúr tölgy színű matt lakk felületkezelésének köszönhetően kiváló minőségű bútorról van szó, ellenáll a karcolásoknak és egyéb sérüléseknek. A natúr furnér ízléses, természetes fa repedésekkel hozzájárul az egyedi megjelenéshez, és beleolvad a modern bútordizájnba. A bútort összeszerelve szállítjuk, így nem kell az összeszereléssel időt vesztegetni. Csak csomagolja ki, és helyezze a kívánt helyre a szobájában.

Szerezze be Ön is az Oslo sorozatból származó bútorokat, és élvezze a minőség, a stílus és a praktikusság kombinációját, amely megfelel az igényes bútorkövetelményeknek.

Komoda barva dub s 3D povrchem, Oslo

Az OSLO bútorkollekció leírása , >> Tekintse meg a teljes bútorkínálatot itt <<

A 2023-as év újdonságával szólítjuk meg Önt – az Oslo bútorral, egy igazán egyedi bútordarabbal, amely az elülső rész jellegzetes 3D szerkezetével kápráztatja el Önt. Ezt az innovatív dizájnelemet speciális marási és csiszolási eljárással készítik, ami a bútornak kifinomult és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A minőség és a luxus alapja a prémium tölgy furnér használata, amely a bútor elülső részét képezi, beleértve az oldalfelületeket és a tetejét is. A natúr tölgy furnér egyedi karaktert és természetes légkört kölcsönöz a belső térnek, hangulatos környezetet teremtve otthonának.

A bútor belső része tölgy színű fautánzatból készült, amely biztosítja a bútor szilárdságát és tartósságát. A fóliautánzat esztétikus megjelenésű, amely tökéletesen illeszkedik az elülső rész természetes elemeihez. A fa szépségének kiemelésére és a felület egyidejű védelmére márkás matt lakkot használtunk. Ez a felületkezelés az Oslo bútoroknak hosszan tartó védelmet nyújt a használat során, és egyben kiemeli a fa egyedi szerkezetét.

Az Oslo egy olyan bútorsorozat, amely stílusos és praktikus választást kínál otthonába. Az egyedi dizájn, a természetes anyagok és a minőségi felületkezelés kombinációja teszi igazán egyedivé az Oslo bútorokat, amelyek kiemelik belső tér eleganciáját és maradandó benyomást keltenek. Kényeztesse el magát ezzel a kivételes újdonsággal, és tegye otthonát olyan hellyé, ahol örömét leli.

nábytek Oslo

predajna-nova-4.jpg

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Lakk
Fiókok
Soft Close
Elülső rész
Natúr tölgy furnér
Korpusz
Tölgy színű fólia
Felső lemez
Natúr tölgy furnér
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Ajtós komód
Új

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.