Tömör tölgyfa komód lábakon, Praha typ 49

Praha typ 49
Szállítási ido 6 - 9 hét
298 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tömör tölgyfa komód lábakon skandináv stílusban

Magasság: 83 cm, Szélesség: 160 cm, Mélység: 40 cm

Bemutatjuk Önnek a "Praha" tölgyfa komódot. Ez nem csak egy bútor, hanem egy műalkotás is, amely éppoly funkcionális, mint vizuálisan lenyűgöző. Ezt a komódot az esztétika, a minőség és a praktikusság szellemében tervezték, az otthoni bútorok igazi kincse. A Praha komód tölgyfából készült, mely természetes olajjal van kezelve natúr tölgy színben a harmonikus és természetes megjelenés érdekében. A tölgyfa nemcsak csodálatra méltó szilárdságot és kopásállóságot biztosít, hanem időtálló megjelenést is, amely soha nem megy ki a divatból.

A minimalista skandináv stílusban tervezett fiókos szekrény szellős és könnyű, magas, karcsú fa lábainak köszönhetően. Nem zavarja a teret, ugyanakkor lágy, elegáns hangulatot kölcsönöz hálószobájának. A közvetlenül a fába kimart fogantyúk eliminálják a hagyományos fogantyúkat, ugyanakkor lehetővé teszik a könnyű nyitást és zárást. Ez a finom részlet növeli a komód esztétikai értékét, miközben megőrzi tiszta és egyszerű megjelenését.

Komoda z masivu dub na nožičkách ve skandinávském designu

160 cm (szélesség) x 83 cm (magasság) x 40 cm (mélység) méretével ez a komód bőséges tárolóhelyet biztosít, miközben megtartja kompakt formáját, amely különféle méretű helyiségekbe illeszkedik. A fabútorok gyártásában jártas szakemberekként sikerült ötvözni a modern gyártási módszereket a gyártási sorozatokkal, hogy ellenállhatatlan áron kínálhassuk Önnek ezt az egyedi, tömör fából készült komódot.

A Praha bútorkollekció leírása, >> Tekintse meg a teljes bútorkínálatot itt<<

Modern skandináv stílusban készült Praha tölgyfa bútor. Ez a bútor egyszerű formákkal és szellős dizájnnal rendelkezik, amely első pillantásra lenyűgözi eleganciájával és minimalizmusával. A vékony fa lábak nemcsak vizuális könnyedséget kölcsönöznek, hanem biztosítják, hogy a bútor stabil és tartós legyen. A kollekció minden darabja tölgyfából készült, Borma wachs olasz ökológiai olajjal van kezelve, amely nemcsak védi a fát, hanem kiemeli annak természetes szépségét és textúráját. A kollekció különlegessége a közvetlenül a fába kimart fogantyú, amely folyamatos és egységes megjelenést kölcsönöz, miközben funkcionalitást is biztosít.

Komoda z masivu dub na nožičkách ve skandinávském designu

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
92 kg
Fiókok
Soft Close
Elülső rész
Masszív tölgy
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
A bútor felülete
sima
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Ajtós komód
Kollekció
Praha
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.