Tölgyfa tálaló fém lábakon, Vilo 47

Vilo 47 salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
474 990 Ft 527 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 526 990 Ft volt.
Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa tálaló fém lábakon, Vilo 47

Tálaló Vilo 47 ( szélesség 134 cm , magasság 118 cm , mélység 39 cm ) - összeszerelve szállítjuk

Ez a luxus és dizájn bútordarab tökéletesen megfelel nem csak a nappali, hanem az ebédlő vagy a dolgozó szoba számára is. A Vilo kollekció kisebb tálalószekrénye dizájnjával már első ránézésre felkelti érdeklődését. A gyártáshoz csak kiváló minőségű anyagokat használunk. A tálalószekrény ball oldalán 2 fiók található, a felső és alsó részén lefele nyíló ajtóval, az üvegezet része pedig világítással van ellátva, mely a bútor része. A jobb oldalán ajtó található, mögötte 2 polc. A bútor üvegezett részének hátsó fala különféle méretű és formájú fa darabokból készül, mely igazán luxus benyomást kelt.

Exkluzív és dizájn, ezek a fő jellemzői a Vilo megnevezésű tölgyfa bútoroknak a 2020-as kollekcióból. A Vilo tölgyfa bútorokat elsősorban a nappaliba tervezték. A bútor típusai között talál TV komódokat, vitrineket, polcokat és egy igazi stílusos dohányzóasztal is. Az ajtók és a fiókok csendes soft-close zárással rendelkeznek. 

A Vilo bútorok gyártására a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk. Ezek az anyagok a tiszta tömör tölgyfa, amiből a fiókok és az ajtók előlapjai készülnek, és a tölgyfa furnér, melynek szinte olyan tulajdonságai vannak mint a tömörfának. Ebből a bútortest, a bútor felső és oldallapja készül. A bútorok felületi kezélése német Livos olajjal történik. A bútorokat cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti, aminek a végeredménye az, hogy minden bútor egy eredeti és minőséges darab. A világítással ellátott bútor darabok esetében a bútor ára már tartalmazza a világítást is. 

tölgyfa tálaló fém lábakon vigo 47

Ha a Vilo kollekcióból választ bútort, nemcsak gyönyörű és exkluzív bútorokat választ, hanem a több mint 20 éves tapasztalatunkat is a bútorok területén. A bútorokat már összeszerelve szállítjuk.

A tölgyfa királyi anyag, amelyet évszázadok óta használnak, és minősége generációk óta bizonyított. A tölgyfa kiváló tulajdonságokkal rendelkező királyi anyag, és garancia a tökéletes természetes bútorokra. Egy gyönyörű természetes szerkezet, amely évek alatt érlelődik egyedi szépséggé. A fát gondosan szárítják, gondoskodunk a környezetünkről is, minden fa FSC besorolással bír.

tölgyfa tálaló fém lábakon vigo 47

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Natúr tölgy furnér
Felső lemez
Natúr tölgy furnér
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Tálalószekrény
Kollekció
Vilo - nappali

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.