Provenance fa komód, Lille 305

Lille 305
Szállítási ido 4 - 8 hét
227 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Provenance fából készült komód, Lille 305

Stílusos fából készült komód provence-i stílusban. A komód fehér és barna színkombinációban készül fenyőfából, étekezőbe alkalmas. Bővítse étkezőjét a LILLE kollekció bútoraival. Élje át a francia vidék hangulatát othonába. Képzelje el, ahogy a friss pékáru illata bejárja a LILLE kollekció bútoraival berendezett étkezőjét, és minden nap átjárja othonát a vidéki hangulat energiája. A komód két részből áll. Javasoljuk, hogy a felső részt közvetlenül a falra szereljék. A bútor felső része 3 polcal rendelkezik. A bútor alján az ajtó mögött is egy polc található. Bővítse belső terét ezzel a gyönyörű darabbal, és tapasztalja meg a természetes bútorok erejét minden nap. A LILLE komód gyártása során a természetes termék és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Teljes szélesség: 112 cm
Teljes mélység: 43 cm
Teljes magasság: 195 cm

Dřevěný provence příborník bílo hnědý, Lille typ 305

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bizthat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.

Nábytek LILLE

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
A bútor felülete
sima
Szín
fehér
A termék típusa
Tálalószekrény
Kollekció
Lille
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.