A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Boxspring ágy rakodótérrel, Moneta 160 zöld

Moneta
Szállítási ido 5 - 8 hét
539 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa boxspring ágy rakodótérrel és matraccal, Moneta 160 x 200


Magasított luxus tölgyfa ágy, 70 cm magassággal. Az ágy boxspring jellegű, rakodóteres. A Moneta ágy borítása minőségi PU bőr (bőr utánzat), ami kinézetre szinte ugyan olyan mint a valódi bőr. A Moneta ágyat lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű. Az ágy tartozéka a rakodótér melyre a rugós matrac kerül. A matrac 7 zónás táskarugós matrac, keménysége H3, ami kemény matracnak számít. A táskarugók sűrűsége 500 darab/m2. Az alap ár nem tartalmazza a világítást és a felső toppert. Az ágynak rakodótere is van, ami oldalból nyílik.

Dubová postel boxspring s úložným prostorem včetně matrací Moneta 160 x 200

Az ágy gyártásánál felhasznált fa anyag minőségi és ellenőrzött, FSC besorolással bír. A huzat anyagának kopásállósága magas, könnyen tisztítható PH0 szappannal. Színe csodálatos oliva zöld. Tapintásra kellemes anyag.

Luxusní Boxspring postel masiv dub

Anyag New York G006 Olive - Modern mikroszálas szövet modern zöld - oliva színben. A szövet kellemes tapintású. Kopásállóság akár 30 000 ciklus, a szövet összetétele 100% PES. Tisztítása vízzel és ph0-s (babaszappannal) szappannal ajánlatos. 

Látka New York G006 Olive

Felső matrac 160 x 200 Visco ( kiegészítő termék )

Felső matrac, mely az alap matracainkra helyezhető, minőségi termoelasztikus hab kitöltéssel, mely tökéletesen reagál a hőre és felveszi teste alakját. A matrac szerkezete millió kicsi elemből állnak, melyek felismerik az emberi test hőmérsékletét és súlyát. A matrac így a testhez igazodik és felveszi alakját. Használat után a matrac visszaáll az eredeti formájába. Így használhatják azok is, akiknek problémájuk van a keringésükkel. Nem nyom sehol sem, így nem befolyásolja a keringést. Ellenáll a baktériumok és penész ellen, ezért allergiásoknak is ajálnjuk. A minőségi belső kitöltésnek köszönhetően a matrac kellemesen puha.

A matrac vastagsága 6 cm.

A matrac borítása levehető és 60 fokon mosható. Tapintásra kellemes és puha, mosás után sem veszti el alakját. A matrac kétoldalas, belsejét termoelasztikus VISCO elnevezésű hab tölti ki.  




Szállítás:
lapraszerelve
Anyag
Szövet
Vad tölgy
Súly
140 kg
Méret
160 x 200 cm
Tároló
igen
A termék típusa
Boxspring ágy
Új

Az ágyhoz ajánlott matrac

Hasonló ágyak

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.