A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Étkezőasztal Provence 160 x 80 cm + 6 x S26 szék

Provence stol + 6 x Sil 26
Szállítási ido 4 - 8 hét
368 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Étkezőasztal provence EBBY + szék Baux

A francia vidéki élet jegyében tervezi berendezni az étkezőjét? Kezdje a legfontosabbal: az asztallal és a székekkel! A Provence étkezőgarnitúra gyönyörű kialakítású étkezőasztallal és étkezőszékekkel látja el Önt, amelyek évek múlva sem veszítenek szépségéből. Minőségének köszönhetően a Provence bútorok hosszú évekig szolgálják Önt! Az étkező bútor tömör fenyőből készül. Az asztal és a székek szerkezete kellően erős és robusztus. A bútorok rendkívül stabilak és tartósak. Csúcsminőségével és gyönyörű dizájnjával minden étkezőnek egyedi megjelenést varázsol. Mind az étkezőasztal, mind a székek  külön megvásárolhatóak, vagy más bútorok is hozzá rendelhetőek. Különösen egy tálalószekrény vagy komód tökéletesen illik az étkezőbe. A Provence kollékció több elemének megvásárlásával teljesen egyedi, stílusos teret varázsolhat az étkezőből!

A fenyőfa kiváló rugalmassággal és csodálatos textúrával rendelkezik. A masszív szerkezete gyönyörűen kiemelkedik, különösen az asztal és a székek ülőfelületén, ahol a bútor marott technikával van ellátva. Ez abból áll, hogy a fa felső, lágyabb részét eltávolítjuk, így a keményebb része emelkedik ki és egyedi 3D-s szerkezetet hoz létre. Ránézésre lenyűgöző, és a fa szerkezete is érezhető még egy röpke érintéssel is.

A Provence étkezőgarnitúránál több paramétert is kiválaszthat elképzelései és az étkező térbeli lehetőségei szerint. Az említett színkialakításon kívül az étkezőszékek száma (4, 6 vagy 8) és az asztal mérete (140 x 80 cm, 160 x 80 cm, 180 x 90 cm vagy 200 x 100 cm) is választható. .A szett mind a kisebb étkezővel rendelkezőknek, mind a nagycsaládos ügyfeleknek megfelelő. A Provence étkezőgarnitúra nem csak háztartásokba, hanem éttermekbe, szálláshelyekbe is tökéletes.Magánügyfelek mellett , számos vendégházba, étterembe is kiszállítottuk! Minden szék már szakszerűen össze van szerelve, az asztalt lapra szerelve szállítjuk összeszerelési útmutatóval együtt, melynek köszönhetően pár perc alatt könnyedén összeállíthatja a bútort.

Jídelní stůl provence EBBY + židle Baux

Jídelní stůl provence EBBY + židle Baux


Provence nabytek

Felületkezelés
Viasz
Anyag
Fenyő
Bútorápolás
Ápolószerek a viaszozott bútorokra (Opti tej, clou)
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
Asztallap vastagsága
4 cm
A termék típusa
Étkezőszett
Kollekció
Le baux
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.