A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Sarok étkezőpad - szürke anyag - tölgyfa lábak Colmar, bal sarok

Colmar rohova - left
Utolsó tételek a raktáron
283 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 1
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 9/10

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Sarok étkezőpad - szürke anyag - tölgyfa lábak Colmar, bal sarok

Minőségi anyagokból készült luxus étkezőpad konyha vagy étkező számára. 2020-as év ujdonsága. A Colmar pad rendkívül kényelmes ülést biztosít egész estés ülés esetén is. A pad jobb vagy bal sarok változatban kapható. Csodálatos szövetkombináció, a háttámla és az ülőrész modern szürke színű. A pad lábai tölgyfából készülnek, gyönyörű lekerekítéssel. Lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű.A szabadon álló colmar pad megfelelő kiegészítője a sarokpadnak. A kínálatunban lévő étkezőszékekkel is kombinálható. A belseje kiváló minőségű PU hab,  hullámosított rugókkal a még nagyobb kényelem elérésére.

A sarok étkezőpadhoz 140 - 180 cm -es aszalt ajánlunk.  5 felnőt számára alkalmas. Az anyag kiváló minőségű, tapintásra nagyon kellemes.

sarok étkezőpad colmar

Rendkívül kényelmes ülést a háttámla biztosítja.  A széken lévő szövet legfeljebb 50 000 ciklus kopásállóságot biztosít. Rendkívül jó minőségű étkezőpad, amelyet német üzletekben is talál, 1000 eurós és annál magasabb árcédulával.

A teljes Colmar kollekciót itt találja

sarok étkezőpad colmar

sarok étkezőpad colmar



A termék típusa
Étkezőpad
Egyik sem
rating 9
A sarokpad jol nez ki Csalodott, a Styla-tol, es primo-t termelt a padon nem megfelelo. A design kivetelevel .... Kerestem oket Deiti es vaza a pad lenyugozott, igy rendesen rendeltem azonnal. Botten Mate fa, tolgy Legs and Wood kiegeszites ... Tehat semmi nem fog hianyozni fogsz, szena tavol Jejivan, es amennyire csak lehetseges. Vegyunk egy rossz izt az uzleti es orom a leginkabb ??????????
Product added to wishlist
Product added to compare.