TÖMÖRFA ÁGY PRESTIGE (90 X 200) BARNA LAKK

D-ACC 90
Szállítási ido 4 - 8 hét
189 990 Ft 243 990 Ft -53 962 Ft
Adóval együtt
Rendelhető

 

TÖMÖRFA ÁGY PRESTIGE (90 X 200) BARNA LAKK

Rusztikus ágy belső mérete 90 x 200 az új „D“ prémium bútorkollekcióból. Kiváló minőségű ágy tömör fenyőből, a bútor felülete ökológiai barna lakkal kezelt. A lakkot kézzel visszük fel a bútorra, alaposan a fa pórusaiig. Minőségi tömörfa ágyakat készítünk az egészséges alvás érdekében - minden darab más, eredeti. Az ágyat lapra szerelve szállítjuk.

Ingyenes ágyrács.

Az ágy teljes hossza 218 cm, fejtámla magassága 90 cm. Teljes szélesség 100 cm.

Matrac mérete 90 x 200 cm

POSTEL Z MASIVU PRESTIGE (90 X 200) LAK HNĚDÝ

A rusztikus bútorok kategóriájába tartozó ágy egy különleges bútorcsoportba tartozik. A rusztikus, vagy vidéki bútorok speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amely a régi megjelenést idézi. Még az igényes ügyfelek is értékelni fogják rusztikus bútoraink minőségét. Az ágyrács a bútor része. Az ágy ára azonban nem tartalmazza a matracot, amelyet külön kell megvásárolni, például a matrac kategóriában is talál megfelelőt. Lakkozott tömör fenyőfából készül, egyedi rusztikus gyarmati stílusú bútor. A különleges patina és a jellegzetes dekoratív minták gyönyörűen ötvözik azt, amit nevezhetünk ókornak. A matrac ajánlott vastagsága 17-21 cm. 24 hónap garancia. Véleményünk - Minőségi faágy a rusztikus-gyarmati stílusú bútorokat kedvelő ügyfeleknek. Belső mérete 90 x 200 cm. Az ágyak stílusosan formázott fejtámlákkal rendelkeznek, amelyek az ágy szokatlan és nagyon érdekes megjelenését eredményezik.

A lakkozott bútorok speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amely a régi megjelenést kelti - PATINA. Az impregnáláshoz csak jó minőségű, természetes tartalmú pácokat és lakkokat használunk. Az impregnálást kézzel visszük fel a bútorra. A fa egy természetes anyag, amely kiállta az idő próbáját. Ha minőségi, tömör bútorok iránt érdeklődik, vásároljon közvetlenül a gyártótól és spóroljon. 24 hónap garancia. Figyelmet érdemelnek a kézzel készített és réginek tűnő zsanérok és fogantyúk is, amelyek karizmatikus dizájnt kölcsönöznek bútorainknak. A praktikus fa komódok és könyvespolcok fiókokkal és ajtókkal alkalmasak nappaliba, hálószobába, előszobába vagy gyerekszobába. Felhasználásuk sokoldalú. 

Tekintse meg a Prestige bútorsorozat összes darabját >>

Korpusz
tömörfa
súly
60 kg
Felső lemez
tömörfa
Elülső rész
tömörfa
Felületkezelés
Lak
Szállítás
szétszedve
Anyag
Fenyő
Az ágy mérete
90 x 200 cm
Új
Product added to wishlist
Product added to compare.