ÍRÓASZTAL PRESTIGE (D-BIR-61), BARNA LAKK

Prestige D-BIR-61
Szállítási ido 4 - 8 hét
289 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

ÍRÓASZTAL PRESTIGE (D-COM-69) BARNA LAKK

Minőségi íróasztalt keres? Az igényes olasz piacra kifejlesztett prémium bútorkollekcióban fenyőfából készült prémium minőségű íróasztal is található a dolgozószoba vagy nappali számára. A z asztalt összeszerelve szállítjuk - nem kell törődni az összeszereléssel, a bútor felületkezelése minőségi lakk, barna vagy fehér színbe + 10%, igényeid szerint. Az elülső része jellegzetes dekoratív mintákkal készül, tömör fa - több éves használat után is bízhat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A zsanérok régi sárgaréz színűek. Az íróasztal része egy kerekes fiókos komód, amely 3 fiókkal rendelkezik. A komód balra vagy jobbra helyezhető. 

Méretek: Szélesség 160 cm x Magasság 76 cm x Mélység 60 cm. 

pc stolek

komoda se zasuavkami

A bútor elülső részén lévő jellegzetes minták, valamint vastag szegélyek és lemezek hosszú évekre garantálják a bútorszerkezet szilárdságát. Választhat alternatív színt: Barna, Fehér. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. Kerek, mozgatható fogantyúk régi sárgaréz színben, finom virágmotívummal, különböző méretben kiegészítik a klasszikus formát és kiemelik a kollekció karakterét. Süllyesztett zsanérok régi sárgaréz színben.

A lakkozott bútorok speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amely a régi megjelenést kelti - PATINA. Az impregnáláshoz csak jó minőségű, természetes tartalmú pácokat és lakkokat használunk. Az impregnálást kézzel visszük fel a bútorra. A fa egy természetes anyag, amely kiállta az idő próbáját. Ha minőségi, tömör bútorok iránt érdeklődik, vásároljon közvetlenül a gyártótól és spóroljon. 24 hónap garancia. Figyelmet érdemelnek a kézzel készített és réginek tűnő zsanérok és fogantyúk is, amelyek karizmatikus dizájnt kölcsönöznek bútorainknak. A praktikus fa komódok és könyvespolcok fiókokkal és ajtókkal alkalmasak nappaliba, hálószobába, előszobába vagy gyerekszobába. Felhasználásuk sokoldalú. 

Tekintse meg a Prestige bútorsorozat összes darabját >>

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Lakk
Anyag
Fenyő
Súly
62 kg
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
A termék típusa
Számítógépasztal
Kollekció
Prestige
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist