A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Háromajtós szekrény tölgy, Texas 13

Texas 13 spalna
Szállítási ido 2 - 5 hét
952 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Háromajtós szekrény tölgy, Texas 13

Nagy háromajtós szekrény tölgy kompozit hálószobába a Texas kollekcióból. A szekrény gyönyörű természetes bútor dizájnal rendelkezik. A gyártáshoz exkluziv vállogatot tölgyfát használunk, amelynek köszönhetően igazán autentikus és természetes kinézetű bútorokat kapunk. A szekrényt lapra szerelve szállítjuk, részletes összeszerelési útmutavóval, a teljes összeszerelés feltétele a szekrény falhoz rögzítése. A fa árnyalata a természetes olaj, így más tölgyfa bútorral is kombinálható. 

A szekrény része 4x polc és 2x vállfatartó rúd. Komódot is hozzá vásárolhat, ami a szekrény belsejébe passzol, illetve plusz polcokat is. A bútor nem tartalmazza a világítást. A bútor első lapja tömör tölgyfa. A bútortest exkluzív anyagból készül, mely garantáltan nem változtatja meg az alakját évek során sem. Ez egy szerkezet, aminek mint két oldala első osztályu természetes tölgy furnér és a közepe pedig fenyő fából készül.

Szekrény Texas 13 ( szélesség 155 cm , magasság 222 cm , mélység 63 cm ) - lapra szerelve szállítjuk, világítás nélkül.

denver 13 haromajtos szekreny tolgy

A szekrény tömör tölgyfából készül, (Exkluziv szerkezet = Prémium minőségű természetes tölgyfa furnér, közepe fenyő fa), mely felületi kezelése Német LIVOS márkájú olajjal történik. A gyártáshoz használt fa FSC besorolással bir. A fa felülete enyhén strukturált. A bútor típusai között talál ágyat, szekrényeket és komódokat is. Ha hiányzik esetleg egy darab, nyugodtan  kombinálhatja a Jánošík vagy a Texas. kollekció bútoraival. A Texas kollekció a legmodernebb CNC gépekkel készül, melyek a legmodernebbek közé tartoznak Európában.  A bútorokat cégünk egy Lengyel céggel együttműködve készíti, aminek a végeredménye az, hogy minden bútor egy eredeti és minőséges darab. Ha a Texas kollekcióból választ bútort, nemcsak gyönyörű és exkluzív bútorokat választ, hanem a több mint 25 éves tapasztalatunkat is a bútorok területén. 

 Texas HÁLÓSZOBA BÚTOR

háromajtós tölgy szekrény denver 03

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
Default empty value
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Natúr tölgy furnér
A termék típusa
Gardróbszekrény
Kollekció
Texas - hálószoba

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.