Fából készült Provence szekrény, Lille 101

Lille 101
Utolsó tételek a raktáron
260 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 4 - 8 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Fából készült Provence szekrény fehér, Lille 101

Provence-i stílusban készült szekrény fehér színben, fenyőfából. Francia vidéket utánzó stílusban készült ruhásszekrény. A LILLE kollekció más bútordarabjaival ajánljuk kombinálni. Próbálja ki Ön is a francia vidéken való ébredés egyedülálló érzését és békés hangulatát. A szekrény felső részében egy akasztórúd, alsó részében pedig egy kiegészítő polc található. A szekrényt már összeszerelve szállítjuk. Bővítse belső terét ezzel a gyönyörű darabbal, és érezze a természetes bútorok erejét minden nap. A LILLE szekrény gyártása során a természetes termék és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Teljes szélesség: 107 cm
Teljes mélység: 61 cm
Teljes magasság: 195 cm

Dřevěná provence šatní skříň bíla, Lille typ 101

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bizthat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.

Nábytek LILLE

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
A bútor felülete
sima
Szín
fehér
A termék típusa
Gardróbszekrény
Kollekció
Lille
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.