Korrekt ár kedvezmények

A kedvezmény az aktuális eladási árakra vonatkozik. Nem vonatkozik a promóciós és akciós termékekre, kiegészítőkre. Csak újonnan leadott rendelésekre érvényes. A kedvezmény igénybevétele után további kedvezmény nem igényelhető. Az akció az összes létrehozott rendelésre vonatkozik. A weboldalon a kedvezmény 2023.04.18 - 2023.06.30.-ig érvényes. Promóciós kód nélkül - a kedvezmény az áru értékének megfelelően automatikusan a kosárba kerül, így nem kell semmit számolni. A kedvezmények a rendelés kiszállítás nélküli értéke alapján kerülnek kiszámításra:

Legjobb ár garancia

Kínálatunkban széles termékválasztékot talál. A termékek közel 70%-a általunk javasolt és saját kapacitásunkban gyártott modell. A kapacitást és a partnergyártók széles hálózatát tekintve azonban mindig a legjobbat kínáljuk Önnek, ami a piacon megtalálható. Minden termék magas színvonalon ellenőrzött.

Előfordulhat, hogy egyes termékeknél rövid távú áringadozás következik be, akár felfelé, akár lefelé. A leggyakoribb okok: az árfolyamok mozgása, a beszállítói beszerzési árak változása vagy az áruk rossz elérhetősége és ezzel együtt a beszerzési költségek növekedése. De továbbra is érvényes, hogy ha máshol olcsóbban találja a terméket, írjon nekünk, és ugyan azon az áron kapja meg a terméket + valamit még hozzá teszünk.  A teljes ajánlatunkra és a csehországi összes eladó ajánlatára, azonos vagy majdnem azonos árukra vonatkozik.
Product added to wishlist
Product added to compare.