Mirek bútor, tömörfa bútorok gyártása és árusítása már 20 éve

A mirek társaság egy családi cég, amit 1993-ban alapítottak. Olyan márkanevet alkottunk a piacon, mely kizárólag tömbfából gyártott és árusított fa bútor termékekkel foglalkozik. A céget Igor Mirek alapította, aki a társaság vezetőségi tagja a mai napig.
A bútor, melyet kínálatunkban megtalál a legjobb minőségű fa válogatása és a küldetésünk minden ügyfél elégedettsége. A bútorgyártáshoz használt fa anyag a legomodernebb technológiával szárított. Nem jelent akadályt a méretek módosítása sem ha nem felel meg önnek a termék mellet jegyzett méret. 
A Mirek bútor több mint 2000 m2-es területen, saját épületében folyik a gyártás. Jelenleg Szlovákián kívül már Csehországba is szállítunk. A magas minőségről elégedett ügyfelek sokasága is tanúskodik Európa szerte. Ha szállodát vagy panziót szeretne berendezni, semmi akadálya. Eddig megvalósított átalakításainkról itt szerezhet információkat. Előny hogy a legtöbb bútorunk raktáron van, melyet saját autóval egészen az Ön ajtajáig szállítunk.

mirek

Mirek bútor, Üzletünk a kiállított bútorokkal közel 2000 m2 területen

prodejna nabytek mirek

Üzletünk címe: Južna trieda 82, Košice - Kassa, 040 01
Nyitvatartás: H - P:  08:0017:00, Szombat: 09:0012:00, Vasárnap: zárva

Bútorainkat a legmodernebb technológiákkal gyártjuk

vyroba nabytku

Fontos hogy a bútornak melyet választ hagyománya legyen, közülünk kevés ember tudja berendezni házát, panzióját egyszerre. Legtöbb esetben szakaszosan történik a bútorvásárlás, ezért fontos hogy a bútort amit választ pár év múltán is gyártásban legyen ugyan olyan árnyalatban. Ha nálunk vásárol, némelyik kollekciónál méretet is tudunk alakítani és változtatni, méretre gyártott ággyal, magasabb vagy szélesebb komóddal vagy ruhásszekrénnyel. 

Kínálatunkban hagyományos rusztikus bútort is lelhet ami a múlt évszázad 20-30-as évek kedvelőinek okoz örömet, ha álmaiban régi kastélyban szeretett volna élni, váltsa valóra álmát és lépjen közelebb a régmúlt időkhöz. Ha modern luxus bútorra vágyik, a tölgyfa kollekciókat önnek találták ki. Kényeztesse lakását modern dizájnnal.

A tömörfa bútor gyártás mellett a kerti bútor gyártásra is specializálódunk, ami szintén tömör fa anyagú. Széleskörű gyártási programunk van és ügyfeleink egyéni kéréseinek is eleget tudunk tenni. A kerti bútor kínálatunkban tömörfa tölgy darabokat és további kerti bútort is talál. 

Kínálatunkban csak legjobb minőségű bútor

Vystava dubovy nabytek

Product added to wishlist
Product added to compare.