Bútor Mirek, tömörfa bútorok értékesítése és gyártása már 20 éve

Alapítónk, Igor Mirek álmaként indultunk, aki egyedi és tartós bútorokat szeretett volna a piacra vinni. Már 1993 óta. És az álma valóra vált! Ma is Igor áll a cég élén, amely több mint 50 fős, professzionálisan képzett alkalmazottból álló lenyűgöző csapattá nőtte ki magát. Csapatunk azért van itt, hogy kellemes szolgáltatást nyújtson Önnek, és segítsen megtalálni a tökéletes darabot ahhoz, hogy otthonát egy hangulatos és elegáns szerelmi fészekké varázsolja.

Családi cégünk, a Bútor Mirek egy egyszerű ötlettel alakult – hogy minőségi, tartós és gyönyörű tömörfa bútorokat biztosítsunk, amelyek több generációt is kiszolgálnak anélkül, hogy veszítenének a minőségükből. Ezt az álmot sok évvel ezelőtt kezdtük el megvalósítani, amikor megnyitottuk első üzletünket és gyártásunkat Kassán, Szlovákiában. Ma már büszkék vagyunk arra, hogy több mint 100 000 elégedett ügyfelünk van nemcsak Magyarországon, hanem az EU országaiban is, mint Szlovákia, Csehország, Ausztria, Franciaország és Lengyelország.

Ideális vásárlóink ​​a dizájn és a becsületes munka szerelmesei, akik egyedi szépséggel és minőséggel rendelkező bútorokat keresnek, amelyek kiállják az idő próbáját. Olyan emberekről van szó, akik szeretnének otthonukba vagy üzletükbe invesztálni, és megbízható partnert keresnek, aki segít nekik olyan környezet kialakításában, amely nem csak szép, hanem funkcionális és kényelmes is lesz.

Mitől vagyunk egyediek és miben különbözünk a versenytársaktól? Ez elsősorban a tömörfa bútorok és azok gyártása iránti szenvedélyünk. Számunkra a gyártási folyamat olyan művészet, amely ötvözi a hagyományos kézművességet a modern dizájnnal és technológiával. A második dolog, ami megkülönböztet minket, a részletekre való odafigyelésünk. A gyártásból kikerülő bútoroknak meg kell felelniük a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek.

És miért érdemes minket választani? Mert azonosulunk az Ön igényeivel és vágyával, hogy otthonát vagy vállalkozását úgy rendezze be, hogy tükrözze személyiségét és ízlését. Legyen szó szállodáról, vendégházról vagy otthonról, professzionális tanácsokkal és termékekkel állunk rendelkezésére, amelyek segítenek elérni céljait.

Tehát ne habozzon, és fedezze fel a minőségi, tartós és gyönyörű tömörfa bútorok világát a Mirek Bútor segítségével. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is ugyanúgy szeretni fogja termékeinket, mint mi, és hosszú éveken át az élete részévé válnak.

Bemutatótermünk címe: Južna trieda 82, Košice, 040 01
Nyitvatartás: Hé - Pé: 10:00-től 18:00-ig, Szombat: 09:00-től 13:00-ig, Vasárnap: zárva

Miért vásároljon nálunk ?

  • 1993 óta foglalkozunk bútorok értékesítésével és gyártásával.
  • a masszív bútorkínálatunk a legnagyobb Magyarországon,
  • több mint 20 év alatt több mint 100 000 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki,
  • a bútorokat Magyarország területén bárhova leszállítjuk  12 900 Ft átalánydíjért,
  • saját üzlet Kassán, Szlovákiában,
  • több mint 200 kamionnyi áru raktáron
  • öt országban működünk Sk, Cz, Hu, PL, At 
  • az áru problémamentes visszaküldése a kézhezvételtől számított 14 napon belül,
  • a megrendelésekhez nincs szükség előlegre,

A bútorokat a legmodernebb technológiával gyártjuk

Cégünk árpolitikájával kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy modern megmunkáló központjaink és a bútorgyártás területén szerzett sokéves tapasztalatunk kombinációja milyen előnyökkel jár. Ennek a szinergiának köszönhetően nemcsak atraktív árakat, hanem termékeink folyamatosan növekvő minőségét is biztosítani tudjuk.

Innovatív technológiáink és precíz eljárásaink garantálják az anyagok és erőforrások hatékony felhasználását, ami lehetővé teszi a költségek minimalizálását a magas minőségi színvonalat. Ezzel a megközelítéssel olyan bútorokat kínálunk Önnek, amelyek nemcsak esztétikai és funkcionális követelményeinek felelnek meg, hanem megfizethető áron is vannak.

Hiszünk abban, hogy termékeink modern dizájnjukkal, precíz megmunkálásukkal és tartós felépítésükkel tetszeni fognak Önnek. Örülünk az együttműködésünknek, és reméljük, hogy szolgáltatásaink garantálni fogják elégedettségét.

A bútorok kiválasztásánál elengedhetetlen, hogy a hagyományokra hagyatkozzunk, csak kevesen tudunk egyszerre berendezni egy egész házat, lakást vagy vendégházat. A legtöbb esetben ezt a folyamatot fokozatosan oldják meg, ezért kulcsfontosságú, hogy az Ön által választott bútorok több évre előre legyártásra kerüljenek, mindig azonos színárnyalatban.

Kínálatunkban olyan hagyományos rusztikus bútorokat talál, amelyek tetszeni fognak a vidéki bútorok szerelmeseinek. Azok számára, akik a modern és luxusbútorokat részesítik előnyben, az igényesek számára, a tölgyfa bútorok kifejezetten az ő számukra készültek. Adjon reprezentatív dizájnt enteriőrjének.

Product added to wishlist
Product added to compare.