Bővíthető 10 személyes asztal, Avignox 180-230 x 90 cm

Avignon XL
Szállítási ido 4 - 7 hét
269 000 Ft 415 802 Ft -146 802 Ft
Adóval együtt
rating
10/10 tól 12 vélemények
Rendelhető

 

Bővíthető 10 személyes asztal tömör tölgyfából, Avignox

Stílusos bővíthető étkezőasztal 100% tömör tölgyfából. Döntsön ön is a luxus asztal mellett. Legnagyobb előnye a lekerekített sarkai és élei. Elkerülheti ezzel az esetleges sérüléseket. Az asztal lábai légies kinézetűek, viszont nagyon stabilak még bővítés után is. Az asztallap 2 cm vastagságú, ami a tölgyfa asztaloknál elegendő. Az előnye a sarkain elhelyezett asztal lábak, ami által a legtöbb szabad ülőhelyet kaphatja a kerületén. Így körberakhatja étkezőszékekkel. Az asztal magassága 76 cm, az alsó szegély 63 cm-re van a földtől. A bővítés nagyon egyszerű, elegendő ha az egyik oldalán felemeli egy kicsit az asztal lábait és kihúzza. Ez után kiveszi a bővítő részt, ami az asztalban van elhelyezve. Ezt behelyezi az asztal közepébe, a két széthúzott részt pedig egybetolje. Természetesen fixálja a segítő vas kapcsokkal.  

Elérhető méretek: (magasság 76 cm)

180 x 90 cm ( 230 x 90 cm ) 1 x bővítés 50 cm szélességben

Aí Avignox étkezőasztal tölgyfából készült. A tölgyfa királyi természetes anyag, a keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van, ezeket a bútorokat több generáció is örökölheti. A felületi kezelése természetes olaj, minőségi dániai WOCA gyártású olajjal kezelt. Mindennapos tisztításra használjon puha rongyot, időnkénti felújításra tölgyfára alkalmas természetes oljat használjon. (WOCA, LIVOS, ADLER, OSMO olajak). A fa előnye az időnkénti felújítás lehetősége.


 

A WOCA természetes olaj felületi kezelés minőségi dániai olaj ami tökéletes garancia. Ez a gyártó főként a tömör tölgyfa bútorok gyártásával foglalkozik. Az olaj lehetőséget biztosít hogy a tölgyfa lélegezni tudjon, egyedi matt hatást biztosít a felületen, érintésénél a természet erejét szívja magába. Az olaj felületi kezelés figyelmet kíván, olaj felületre alkalmas bútorápoló szerek használatát javasoljuk. Ezek védő réteget biztosítanak a fa felületén. Használatuk gyors, 1-2 perc alatt készen lehetünk vele, és hosszú időre biztosítja a védelmet. Az olaj felületi kezelés karbantartása is egyszerű, elegendő ha időnként átolajozza a felületet, ez után új hatást kelt majd a felület. A teljes időtartam csak 15 percet vesz igénybe.

Felület
Olaj + viasz
Szállítás
szétszedve
Anyag
Tölgy
Az asztal mérete
180 x 90 cm bővítés után 230 x 90 cm
Krasny Stul
rating 10
Hosszu ideig nem zartunk, Nadcasic Elegans ugy dontott, hogy Jelidna, amely Sikme labak vagy zbytecne? Design? Laths es fem kart, amelyek TED?, De hamarosan az Egyesult Kiralysag nem fog. Stul egy szepseg, Nova dominans minisztrum. Legfeljebb 7 heten at fizetett.
Michal K.
rating 10
STUL tul rossz, a sly labai egyszeruen a tablara szerelve.
Holt
rating 10
Styl, konnyen manipulalhato a szetesest.
Stitch Avignox
rating 10
Stul egy szepseg, temaval.
Pragabol Irena
rating 10
Az iroasztalrol es a tulterhelesrol. Karse elvegzett, szines valaszfoto.
String styl of the Dauber MassiF, Avignox
rating 10
Stul az, amikor a Pusobi designja enyhen es teljesen nam oltonyok, dildo u, nem delegaltam obiaval
Vaza
rating 10
Nagyon minosegi termek. Nagy elegedettseg.
Zbynek michalek
rating 10
Hake minosegi masszivi stulak ereje.
Dicseret
rating 10
Csoda, a szallitasbol es a termek utan. Jiz Mame osszeszerelve. Csak nam hibazik egy anya.
Abszolut elegedettseg!
rating 10
Krasny Stul, egyszeru Montaz es tokeletes szallitas! Koszonom
String styl of Massif Oak es 10 fo, Avign
rating 10
Stul nagyon jol nez ki, teljesitette Oceekavani.
Szuper
rating 10
Nadherny Stul, Montaz egyszeru volt. Nagyon luxusnak tunik, mint 1000 EUR plusz.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.