A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Tölgyfa ágyak


Lehetséges, hogy a hálószoba otthona legkedveltebb helye. A tömör tölgyfa ágy a szoba központi eleme. Ha természetes anyagokat kedveli, mint például a tölgyfa, akkor ebben a kategóriában biztosan talál kedvére valót. A lehető legalacsonyabb áron az EU-n belül olyan ágyat talál, amire hosszú éveken keresztül számíthat majd. 

Tömör tölgyfa ágyaink többféle kivitelben elérhetőek – akár klasszikus, akár modern. Ha kedveli a fa jellegzetes rajzát, kínálatunkban vadtölgy ágyakat is talál, amelyek ezt a tulajdonságot hozzák magukkal. A természetes gerendákból készült ágyak gyönyörű szerkezeteinek és egyedi megjelenésének köszönhetően rendkívül népszerűek.

Az összes tölgyfa ágy felületikezelése olaj. Tölgyfa ágyak között biztosan megtalálja álmai ágyát - egy részből vagy két részből alló fejtámlával - a Mirek bútornál biztosan megtalálja, amit keres. Választhat az enyhén hátradöntött, vagy az egyenes fejtámlák közül is.

Természetesen a Mirek bútor kényelmes magas tölgyfa ágyakat is kínál. Ezek megkönnyítik a fel- és leülést, és így védik a hátat. A kényelmes magasságú tömör tölgyfa ágyak már a fiatalok körében is egyre népszerűbbek, hiszen a gerinccel kapcsolatos problémák egyre korábban jelentkeznek. A kényelmes magas tölgyfa ágykat itt találja. 

Természetesen a Mirek bútor tömör tölgyfa ágyakat is kínál praktikus és tágas fiókokkal. A fiókokban tárolhatja téli paplanját és a tartalék ágyneműt vagy egyéb dolgokat, amelyeknek egyébként nincs meg a helye. Az alábbi linken közvetlenül a tárolóval ellátott ágyakat találja.

A Mirek bútor olyan tölgyfa ágyakat kínál, amelyek szabadalmaztatott fémmentes sarokkötésekkel rendelkeznek, amelyek kivételesen jó stabilitást biztosítanak. Ezek a masszív, fém nélküli tölgyfa ágyak nem csak stabilak, de zavartalan alvást is biztosítanak az elektromágneses interferencia mezőkkel küzdő érzékeny emberek számára.

A Mirek bútor számára rendkívül fontos, hogy a bútorok ne tartalmazzanak semmilyenféle káros anyagokat, és ökológiailag megfelelőek legyenek - ez természetesen vonatkozik a tölgyfa ágyainkra is. Emiatt a beszállítóinktól és partnergyártóinktól származó összes alapanyagot rendszeresen szigorúan ellenőrizzük – egy független tesztelő ügynökség megvizsgálja, hogy nem tartalmaznak-e káros anyagokat.

Product added to wishlist
Product added to compare.