Tömör tölgyfa asztal fekete lábakkal, OHIO 180 x 90 cm

Ohio
Szállítási ido 6 - 9 hét
244 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tömör tölgyfa asztal fekete lábakkal, OHIO 180 x 90 cm

Stílusos étkezőasztal fekete fém U alakú lábakkal. Az Ohio asztal tölgyfából készült gyönyörű felületi kezeléssel és lekerekített sarkakkal. Az étkezőasztal 180 x 90 cm, így megfelelő 6 személy részére, alkalom adtán 8 személy számára is. Az étkezőasztalt lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése nagyon egyszerű. A felületi kezelése természetes olaj, mely a felületen csiszolást kap, így kiadja a fa csodálatos rajzolatát. A rendszeres tisztításra az olaj-viasz bútorokra alkalmas bútorápolókat ajálnjuk. A forró és vizes tárgyak alá alátét használatát javasoljuk. 

Az asztal gyártására tömör tölgyfát használtunk. A bútor felületi kezelése kiváló minőségű olaj és viasz, így ellenállóbb a kisebb karcolásokkal és felületi sérülésekkel szemben. Az asztal teljesen natur, nem fehérítettük és nem is pácoltum semmilyen festékkel, így a fa természetes kinézete teljes fényében tündököl. Az asztallapon fellelhetőek a csomók is. Ez semmiféleképpen nem hiba! fa természetes szerkezetét szeretnénk kiemelni. A tömörfa asztal tökéletesen bizonyítja a pontos és precíz asztalosmunkát. A masszív elemeinek köszönhetően minden támadásnak ellenáll.     

A tölgyfa asztal első látásra rusztikus hatást kelt, de nem lesz gond bármilyen modern bútorelemmel összhangba hozni. Szerezzen ihletet az étkezőszékeink teljes kínálatából és varázsoljon ebédlőjéből egy csodálatos helyet! 

Tömör tölgyfa asztal, ami a precíz szakmai kidolgozása révén kimondottan közkedvelt darab.

Magasság: 76 cm, Méretek: 180  x 90 cm 

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Felső lemez
Masszív
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
Asztallap mérete
180 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Étkezőasztal

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.