Tölgyfa TV komód, Vilo 21

Vilo 21 salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
368 990 Ft 409 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 408 990 Ft volt.
Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa TV komód, Vilo 21

Tv komód Vilo 21 ( szélesség 145 cm , magasság 58 cm , mélység 49 cm ) - összeszerelve szállítjuk

TV komód gyönyörű modern, időtlen dizájnnal. A TV komód a Vilo bútorgyűjteményből származik, amely 2020-as ősz újdonsága. A TV komódot már összeszerelve, prémium minőségben szállítjuk.A komódnak 1 kinyíló ajtaja van, mögötte 1 polc található, a középső részen az üvegajtó mögött nagy nyitott tér található, amelynek hátulján lyuk van a kábelezéshez. Ez alatt 2 nagy fiók található. A bútor csendes soft-close mechanizmussal van ellátva. A komód eleje tölgyfa, egyedi szerkezetű, természetes fa karakterrel, finoman strukturált felülettel. A bútor többi része a legmagasabb minőségű natúr tölgy furnérből készült.

Exkluzív és dizájn, ezek a fő jellemzői a Vilo megnevezésű tölgyfa bútoroknak a 2020-as kollekcióból. A Vilo tölgyfa bútorokat elsősorban a nappaliba tervezték. A bútor típusai között talál TV komódokat, vitrineket, polcokat és egy igazi stílusos dohányzóasztal is. Az ajtók és a fiókok csendes soft-close zárással rendelkeznek. 

A Vilo bútorok gyártására a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk. Ezek az anyagok a tiszta tömör tölgyfa, amiből a fiókok és az ajtók előlapjai készülnek, és a tölgyfa furnér, melynek szinte olyan tulajdonságai vannak mint a tömörfának. Ebből a bútortest, a bútor felső és oldallapja készül. A bútorok felületi kezélése német Livos olajjal történik. A bútorokat cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti, aminek a végeredménye az, hogy minden bútor egy eredeti és minőséges darab. A világítással ellátott bútor darabok esetében a bútor ára már tartalmazza a világítást is. 

tölgyfa TV komód fém lábakon vigo 21

Ha a Vilo kollekcióból választ bútort, nemcsak gyönyörű és exkluzív bútorokat választ, hanem a több mint 20 éves tapasztalatunkat is a bútorok területén. A bútorokat már összeszerelve szállítjuk.

A tölgyfa királyi anyag, amelyet évszázadok óta használnak, és minősége generációk óta bizonyított. A tölgyfa kiváló tulajdonságokkal rendelkező királyi anyag, és garancia a tökéletes természetes bútorokra. Egy gyönyörű természetes szerkezet, amely évek alatt érlelődik egyedi szépséggé. A fát gondosan szárítják, gondoskodunk a környezetünkről is, minden fa FSC besorolással bír.

tölgyfa tv komód vigo 21

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Natúr tölgy furnér
Felső lemez
Natúr tölgy furnér
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Tv szekrény
Kollekció
Vilo - nappali

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.