• Akció !
  • -12%
Luxus tv komód, helsinki 21  - 1
Luxus tv komód, helsinki 21  - 2
Luxus tv komód, helsinki 21  - 3
Luxus tv komód, helsinki 21  - 4
Luxus tv komód, helsinki 21  - 5
Luxus tv komód, helsinki 21  - 6
Luxus tv komód, helsinki 21  - 7

Luxus tv komód, helsinki 21

Helsinki 21
Szállítási ido 2 - 5 hét
265 990 Ft 301 990 Ft -12%
Adóval együtt
rating Értékelések száma: 3
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Extra kedvezmény !

Gyönyörű tölgyfa Tv komód, a luxus és elegáns nappalijába, Magyarország bármely területére szállítunk.  

Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj
  • égetett tölgy

 

Luxus tv komód Typ 21

Praktikus és egyben elegáns tv komódot keres televíziója és elektronikai cikkei elhelyezésére? Ha a minimalisztikus stílusú bútorokat kedveli, ami minőségi tömör fából van, figyelmébe ajálnjuk a Typ 21 luxus Tv komódot a Helsinki bútorcsaládból. Kitűnő a tartóssága, gyönyörű természetes tömör tölgyfából készült, tökéletes kidolgozással. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően a tv komód a luxus bútorok közé sorolható.   

A teljes Helsinki kollekció elegáns dizájnnal rendelkezik, ebből kifolyólag nem lesz gondja összeállítani a teljes belső tér berendezését. Ha egységesen kialakított és berendezett lakásra vágyik, a kollekció többi darabjával egyetemben gyönyörű összhangot alkothat, esetleg a többi tömör bútor kollekcióval vegyítheti. 

A Helsinki család termékeinek felületi kezelése speciális és tökéletes maró technikával készült. A marott felületi kezelés speciális maró fejekkel történik, amelyek eltávolítják a felszínén lévő puhább részeket, így a keményebb szerkezet emelkedik ki. Ez a bútornak egyedi mintát ad, ami megkülönbözteti a többitől. A maró kezelésnek köszönhetően a faanyag keményebbé válik és hosszabb lesz az élettartama. Minden érintésnél a fa természetes szerkezetét érezni. A tölgyfa bútor kellemes illatot áraszt egész szobájában, mely hosszú időn keresztül a tölgyfa erdők illatát és hangulatát árasztják magukból.     

A tv komód gyártása során a legjobb minőségű anyagot használtuk, ami a jelenlegi bútorgyártásnál van jelen. Tömör tölgyfáról van szó, amit a felső lapok, fiókók és ajtók gyártásánál használtak. A tv komód oldala és a bútor test természetes tölgyfa furnérból készült. A hátsó lapját forgácslap képezi. 

A komód magassága ideális szöget biztosít a tv nézéshez, mégis minimalisztikus kinézete van. A tiszta vonalai és enyhén lekerekített sarkai kellemesen összhangban vannak a fogantyúk nélküli fiókokkal. Teljességében a tömör tv komód szellős stílust és gyönyörű designt kölcsönöz a bútordarabnak.

A nagy felületű felső lapon kívül a tölgyfa tv komód két fiókot és két üres polcot is kínál. A fiókok csendes soft-stop mechanizmussal vannak ellátva, mely hosszú éveken keresztül probléma mentes nyitás-zárást biztosít. A két nyitott részbe elektronikai dolgait helyezheti el, ami a tv készülékéhez szükséges. A nyitott részek hátoldalán nem hiányozhatnak a rések, melyeken keresztül a kábel rendszereket vezetheti el. 

A tv komódot, ugyan úgy mint a Helsinki kollekció többi darabját, két színárnyalatban kínáljuk: olaj tölgy és égetett tölgy. Az első lehetőség a fa anyag természetességével hívja fel magára a figyelmet. A sötétebb változat, égetett tölgy elegáns, modern kiegészítőkkel minden nappali meghatározó eleme lehet.   

A végleges felületi kezelés lezárásaként kizárólag kiváló minőségű német gyártású Livos olajat és pácot használnak. 

A komódot összeszerelt állapotban szállítjuk, alaposan becsomagolva. 

Magasság: 47 cm 

Szélesség: 119 cm 
Mélység: 50 cm

Luxus tv komód

Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
47 cm
Szélesség
119 cm
Mélység
50 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
A bútor felülete
szálcsiszolt
Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Tölgyfa
Súly
48 kg
Fiókok
Soft-close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Natúr tölgy furnér
Felső lemez
Masszív
Komód
rating 10
A kisebb méretet választottuk, ez így kompakt és elég a TV és egyéb dolgok tárolására.
Helle elvegezte
rating 10
Helle elvegezte
Fiokos szekreny
rating 10
Jo kezeles, Delel Nam Joy.

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.