A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Organikus franciaágy, Gréta 160 x 200 cm

Greta
Utolsó tételek a raktáron
366 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 6
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 9.5/10

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A termék a következő kategóriákban található:

 

Organikus franciaágy, Greta - tömör tölgyfa 

Organikus ágy tölgyfából, modell Gréta. Élvezze Ön is a valódi természetes bútort, amely aktívan javítja az alvás minőségét. Ez a felhasznált anyagnak köszönhető, amely nincs negatív hatással a testre és az elmére. A gyártáshoz kizárólag 100% tölgyfát használunk, amely FSC besorolással bír. Így nem kell aggódnia  a környezetre gyakorolt negatív hatások miatt. Ezt követően a fát addig a pontig szárítjuk, míg az összes baktérium és féreg elpusztul, amely hatással lehet a környezetre. Az összes felhasznált festék és olaj ökológiai, de mi lehet még ennél is jobb? Ha nem használunk semmit. Éppen ezért a Gréta bioágyat nem kezeljük olajjal, sem lakkal, amely káros anyagokat és szagokat terjeszthet a helyiségbe, amelyben alszunk. A fa simára van csiszolva, természetes szerkezete és erezete van. A biotermék hatásának maximalizálása érdekében az összeszereléshez nem kellenek csavarok. Az ágy természetesen rendkívül erős és robusztus. Az ágy szilárdsága az egyszerű fizikának és a facsapok használatának köszönhető. Az ágy fő elemei a 16 x 9 cm -es tölgy prizmák. Az ágyhoz tömör fa ágyrácsot ingyen adunk.

manželská organická postel Greta masív dub

organický produkt Az ilyen ágyban eltöltött hosszú távú alvás garantáltan hatékonyabbá teszi az éjszakai pihenést, és biztos lehet benne, hogy semmilyen vegyszer nem kerül a szervezetébe. Életének minősége és hossza kellemesebb és hosszabb lehet. A tölgy egy masszív keményfa, amely prémium anyagnak minősül. A tölgyfa gerendákon természetes repedések vannak, néhány pedig mesterségesen van létrehozva. A tölgyfa az idő által bizonyított királyi anyag.
fsc certifikat

A bútor gyártásához használt fa kizárólag megújuló erdőkből származik. Ennek köszönhetően FSC besorolással bír. Ez egy olyan szervezet, amely a jövő nemzedékei számára gondoskodik az erdők jövőjéről, és már a világ 80 országában működik.

A matrac mérete: 160 x 200 cm, 180 x 200 cm
Az ágy teljes szélessége: 186 cm vagy 206cm

Az ágy teljes hossza: 228 cm
A láb melletti magasság: 42 cm
A fejnél lévő magasság: cca 85 cm
Az oldal deszkák vastagsága: 9 cm
A gerenda mérete 16 x 9 cm
Az általunk használt ágyráccsal, amit ingyen adunk a termékhez a matrac 10 cm mélyre süllyed az ágykeretbe. 

organická postel greta

Organická manželská postel Greta - masiv dub

organická postel greta

organicka postel greta

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Felületkezelés nélkül - organikus
Súly
125 kg
A bútor felülete
sima
teherbírás
max 230 kg ( 1 személy max 115 kg )
Méret
160 x 200 cm
Tároló
nem
Kollekció
Gerenda ágyak
Szuper
rating 10
Gazetta agy
Rusztikus rusztikus
rating 7
Az agy HAJN ereje. A termeszetes fa melto termeszetes?, es olyan modon, hogy azt Jiz az elso heten Uzivani a perforacio az agy CELO CAST. Tokeletes lehet. Az, hogy az agy agya fantasztikusan, az acoratok feltetlenul minden bizonnyal kisebb szerkesztes. Az egyik Diba a CEP volt Mensi meg az oldal oldalan is. De Dlato konnyen megkulonboztetheto. Igy a lakas elvegezheto az arert, azonban az egesz nagyon szep es robusztus.
Mk
rating 10
Meghivtam ot, hogy hajtsa le egyedul. Utasitasok egyertelmuen, minden a tanacsadoban.
Greta agy
rating 10
Krasna lett az agy, talalkozik. A belteri acoratikakat irtak, 15 percen belul osszeallitottak. Mi Vubec Nevil, az indukcio jele. Az osszeszerelt nev pontos volt a stopperora, 12,5 perc.
Peter
rating 10
Nemam mit valasszon. Nagyon szep Udelane.
Dublaszt
rating 10
Elutasitjuk a meleg agy tokeletes szallitasat. VSE nagyon gyorsan szallitott, tokeletes kommunikacio es az agy, mint egy ragaszto, mint az alak. Kosz
A termékek alternatívája

Termékek ugyanazon kollekcióból

Product added to wishlist
Product added to compare.