Fából készült Provence TV asztal, Lille 405

Lille 405
Utolsó tételek a raktáron
170 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 4 - 8 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Fából készült Provence TV asztal, Lille típus 405

Ön is vágyik arra, hogy megtapasztalja a francia vidéken töltött, levendulaillatú, friss és teljes nyaralást? Könnyedén valóra válthatja és megtapasztalhatja minden nap. A Lille kollekció fából készült TV-asztala a nappali többi darabjával kibővítve a francia vidék tökéletes hangulatát teremti meg. A tévéasztal fehér és barna színkombinációban, fenyőfából készül. A bútor már összeszerelve érkezik, az alsó részén 2 fiókkal rendelkezik. Bővítse belső terét ezzel a gyönyörű darabbal, és tapasztalja meg a természetes bútorok erejét minden nap. A LILLE TV-asztal gyártásakor a természetes termék ökológiáját és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Teljes szélesség: 112 cm
Teljes mélység: 43 cm
Teljes magasság: 50 cm

Dřevěný provence tv stolek stolek bílo hnědý, Lille typ 403

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bízhat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.

Nábytek LILLE

A bútor felülete
sima
Szín
fehér
A termék típusa
Tv szekrény
Kollekció
Lille
Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.