A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Ülőgarnitúra Monday bőr

Monday
Szállítási ido 6 - 9 hé
1 353 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )

Erre a termékre garantáljuk a legjobb árat és az akciós vásárlást!

A termék ára már tartalmazza az extra kedvezményt!

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Ülőgarnitúra - Monday bőr

Modern Monday ülőgarnitúra minőségi bőr huzattal, kérésre Aquaclean anyag választással is. Az ülőgarnitúra nagyon kényelmes, csodálatos dizájnja van és stílusos lábai, melyből vagy fa láb vagy fekete fém láb közül választhat. A Monday ülőgarnitúra különösen kényelmes, a kitöltése elasztikus hideg hab. Az ülőgarnitúra előnye a kényelem, melyet a család, barátai is élvezni fognak. A minőségi bőr huzat a tartósság garanciája. A monday ülőgarnitúra minimalisztikus stílusú és tökéletes modern beltér berendezéseként, bár a klasszikusan berendezett lakásban is megtalálja a helyét. 

Az ülőgarnitúra mélysége nagy, így kényelmes pihenést biztosít. Kétféle lábtipusból választhat, mégpedig a fa láb vagy fekete vas láb. A kimagasított lábak az ülőgarnitúrának modern kinézetet biztosítanak. A robot porszívó is elfér alatta. Ellenérték fejében fejtámasz is vásárolható hozzá.

A bőr színe enyhén eltérhet a rendszerben láthatótól, minden a képernyő beállításától függ. Mivel széles az színválasztás lehetősége, 30 % előleg befizetése szükséges a termék megrendelésénél. Ez által a terméket nem lehet visszaküldeni a 14 napos határidőn belül sem. 

Az ülőgarniúra méretei

Magasság: 88 cm, Ülési magasság 45 cm, Ülési mélység 57 cm

Kettes

Hármas

Fotel

Anyag
Bőr
Alvás funkció
nem
Tároló
nem
Szín
több szín közül választhat
A termék típusa
Kanapé

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.